Jakič - klic

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Hipoteticno, ali pa ne, da zelim jutri imeti sestanek z G. Vednonasmejanim ministrom, kaj mislite - mi ustrezejo, ali ne?
Verjetno, na kaj takega niso pripravljeni, ampak mislim, da je to pravica vsakega drzavljana, ker so v sluzbi nas. Bi imel enih par krepkih za povedat, brez kamer, samo da si pogleda tam dol nekam v globino svoje umazane duse.
Kaj menite? Mislim, da je to pravica slehernika, ne glede na izgovore.
Se pripeljem na lastne stroske, tam kjer bo na ogledu s helikopterjem.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ka te je pa teeee razpenu?

Ti niso parcele zrihtali?
tongue-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.064
1.860
113
Emona / Carnium
Jakič je izdal dekret, da se vozniki karioletov ne smejo vozit, dok ne stigne struja!

Drgač pa ja, je*eno sprenevedanje in prdenje v mikrofon. Odpri TV, daj na SLO1.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Štrom ti škodi - samo živce izgubljaš. Raje glej Princeskin dnevnik na POPu

ON: tudi če prideš do njega in mu vse zmečeš v faco? In kaj misliš da bo? Tip je popolnoma brez vesti in etike; ko boš odšel, bo zazehal in naročil kavo.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Po mojem nimaš šans, da prideš do ministra v pred koncem mandata. Še v manj izrednih razmerah, je nemogoče priti do kakega župana. Predlagam ti, da probaš pri predsedniku države, z njim znaš imeti več sreče.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.064
1.860
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Mistik, ni štroma, že od petka, za razliko...
Pisem prek "e"-dge.

Mah, sej vem, da ni štroma. Jst sm agregat prjatlu dal takoj, ko se je do njih dalo pripeljat oz. od njih odpeljat. Rade volje bi ga pripeljal tudi tebi, če bi imel še enega. Vem kako je in mi gredo na organ komentarji v stilu "sej je samo štrom, kaj jokate", enako mi niso jasna pregovarjanja kje bo agregat stal in zakaj ne na privat dvorišču in... Mislim,...v bistvu nimam besed.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Mistique - stekam.

Mansell, ne gldam tarce..., ni opcije dalec naokoli, zgolj reakcija na prebrano cez dan na par www straneh in casopisih.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Glede smeškota pa...

Dobr je povedu, kako policija odlično sodeluje in podpira z delom na terenu. Pišejo kazni, če se pelješ po kvazi zaprti cesti.
hysterical-1.gif

Da bi mi probal napisat kazen sigurno letim v arest, ker se ne bi mogel zadržat. Folk se ne vozi okoli če ni nujno, ne hodi na kofe 30km stran iz kake vukojebine ampak hodijo po agregate, zibrote ipd. nujno sranje.
crazy1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Malecky, kakrsno vprasanje, tak odgovor...
Slovenet, z županom se kofe spije, vsaj pri nas no.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Tvoje vprašanje je tudi debilno...kaj si pričakoval....gsm številko njega oz. njegove tajnice?

Ena kolegica jo ma, definitivno ti lahko zrihtam, da ga pokličeš na mobilca....verjetno se bi še upal (ogrozit prijateljstvo), ker vem da iz tvojih "groženj" potem ne bi blo nič.
smirk-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ka te je pa teeee razpenu?

Ti niso parcele zrihtali?
tongue-1.gif

najbrž ga je razjezilo to kar je mojo sestro, da jim je bilo rečeno, da bodo še cca. 2 tedna brez elektrike in pomoči

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Malecky, kakrsno vprasanje, tak odgovor...
Slovenet, z županom se kofe spije, vsaj pri nas no.

Tud z Zokijem se ga da. Glede tega mu nimam kaj rečt.