Jack Daniels - kje kupiti večjo količino

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.334
303
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
A kdo ve kako se pije Winter Jacka? A ga je res treba pogrevati?

sj piše na flaši
smile-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
A kdo ve kako se pije Winter Jacka? A ga je res treba pogrevati?

sj piše na flaši
smile-1.gif

Vem, v nemščini, sem tut približno razumel, pa tut vidu kako v lokalu s pipco na kavomatu za paro segrejejo, bolj so me zanimale izkušnje doma.... A kr ulit v đezvo pa pogret, a pogret nad paro....

zelenik

Zelenc'
21. nov 2010
2
0
1
Res da je že stara tema ampak, da ne odpiram nove. Sam sicer neke strašno velike količine Jacka ne potrebujem tam 2l-4l ampak me vseeno zanima kje dobiti najceneje? Zraven Jacka pa bi potreboval malo večjo količino piva v flašah 0,33 (Laško, Corona, mogoče še kakšna znamka, najraje pa kaj od teh dveh), govorim pa o količini cca. 7 kartonov po 24 flaš.
Kakšne imate kaj izkušnje glede nabave, preveril sem cene pri Tuš C&C, Davidov hram... in me zanima, če se da kje dobiti še kaj ugodneje?

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
262
30
28
Jaz pa izkoriščam temo za eno nevsakdanjo ponudbo.

V zadnjem letu sem bodisi privatno, bodisi poslovno za darila prejel nekaj, recimo jim, "osnovnih" viskijev. Sam raje posežem po "single maltih", zato mi ti stojijo na polici in vprašanje, če jih bom sploh kdaj odprl.

A bi mogoče koga zanimala menjava? Jaz dam v paketu spodaj navedenih 5 viskijev, katerih trgovinska vrednost je okrog 100 eur, v zameno pa želim kakšen dober single malt recimo ranga okrog 60 eur.

Viskiji v paketu pa so:
Ballantines Finest 0,7 L - 2x
Tullamore Dew 1 L - 1x
Jack Daniels 0,7 L - 1x
Chivas Regal 0,5 L - 1x

viski.jpg

Privat sporočilo, če bi kdo bil za takšno menjavo.