če si zadovoljen s svojim rezom, edino velja. (men ne bi ti rezal-vsaj zdaj še ne
)
Vsake oči imajo svoje videnje. Tako da pri tolko vejah, bi 10 ljudi vsak mal drugače porezali.
Neka zakonitost naj bi bila, da vse veje, ki gredo navpično (enoletne) se režejo. Vse veje, ki rastejo v notranjost krošnje se režejo.
Režejo se pri steblu, razen če hočeš pustiti kakšen "čep", ga lahko pustiš na oko. Krajšanje vej se naredi tako, da odrežeš pri zadnji "vejici" ki raste iz te, ki bi jo krajšal.
Kot je že nekdo napisal, iz slike se težko odločiš, kaj bi bilo za stran. Ampak glede na to, kako si obrezal, upam da še nisi končal. Ker "materiala" za odrezati je še kar nekaj.
Vsake oči imajo svoje videnje. Tako da pri tolko vejah, bi 10 ljudi vsak mal drugače porezali.
Neka zakonitost naj bi bila, da vse veje, ki gredo navpično (enoletne) se režejo. Vse veje, ki rastejo v notranjost krošnje se režejo.
Režejo se pri steblu, razen če hočeš pustiti kakšen "čep", ga lahko pustiš na oko. Krajšanje vej se naredi tako, da odrežeš pri zadnji "vejici" ki raste iz te, ki bi jo krajšal.
Kot je že nekdo napisal, iz slike se težko odločiš, kaj bi bilo za stran. Ampak glede na to, kako si obrezal, upam da še nisi končal. Ker "materiala" za odrezati je še kar nekaj.