Ja dobro jutro!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Mater, so pa dolgo rabili, da so prišli do naslednje ugotovitve:

Citat:
V zadnjih letih na CSD opažajo, da se število rojstev pri Romih najverjetneje povečuje tudi zaradi prejemanja socialno varstvenih transferjev (denarna socialna pomoč in otroški dodatek), saj jim le-ti predstavljajo pomemben dohodek za preživetje.

Več otrok tudi zaradi socialnih transferjev.

Aja, oni ne izkoriščajo otrok.

Kje pa...

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
V zadnjih letih na CSD opažajo, da se število rojstev pri Romih najverjetneje povečuje tudi zaradi prejemanja socialno varstvenih transferjev (denarna socialna pomoč in otroški dodatek), saj jim le-ti predstavljajo pomemben dohodek za preživetje.

13.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Zdaj me ima, da bi spet nekaj sočnega napisal o cigotih samo ne bom, ker bo me lucifer spet banal zaradi izpovedovanja svojega mnenja
bonk.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Zdaj me ima, da bi spet nekaj sočnega napisal o cigotih samo ne bom, ker bo me lucifer spet banal zaradi izpovedovanja svojega mnenja
bonk.gif

Ja samo če boš kaj čez Slovenijo in Slovence kritiziral ne bo bana.
Samo muslimansko in cigansko ....... pa ne smeš kritizirat
ne-ne-1.gif
je takoj dopust.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a bo več socialnega trasferja tudi za jožico, če bo mela cel vrtec doma tko k fata.

bo.

torej. skočte doma na svoje slovenke, štepatje, pumpajte, filajte..pa bo denar. pogoje mate boljše od ciganov pa muslimanov.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a bo več socialnega trasferja tudi za jožico, če bo mela cel vrtec doma tko k fata.

bo.

Še en ki je videl cigana samo iz fotelja.

In ve o njih tisto, kar je povedal Hanžek&Co.

Cigani dobijo maksimum, o katerem lahko Jožica samo sanja.

In Jožica ne bo rojevala otrok zato, da bo lahko sama preživela, ampak bo delala, da bo lahko preživela sebe in otroke.

Seveda imaš pa tudi svetle izjeme: Romkinja sem, pa kaj potem!!!

Nazadnje urejeno:

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
aja, prav čudno, ker jaz sem slišal tud za čistokrvne Jožice in Janeze (velik njih), ki se celo fiktivno ločujejo, da npr. plačajo manj vrtca, pa večje doklade dobijo....baje je to kar množičen šport med čistokrvnimi Slovenci...
sam če Jožica to nardi, je to normalen "boj za preživetje", ane?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
logično. zakaj pe ne. zakaj pa tistega, ki je uspešen zato še kaznuje ta država s tem, da mu nabije več davkov, manj otroškega dodatka in večjo ceno vrtca ?
je bolje da si ločen, samohranilka ... manj plačaš vrtca in več dobiš otroškega dodatka
tisti, ki pa nič ne delajo in so bili preveč na soncu, se vozijo v velikih dragih avtomobilih, pa dobivajo socialno pomoč, socialna stanovanja, free vrtec itd
se tip pripelje v velikem odlično ohranjenem avtomobilu višjega razreda, odloži vem svoji mini komponenti in potem ona direkt do mene pa daj, daj, daj, druga pa do nekega drugega enako daj, daj, daj

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Ne razumem, zakaj se folk tako množično razburja za nekaj sto prepečencev, ki sesajo denar, če pa so pred desetimi leti bili vsi ti separatisti največji romoljubi in simpatizerji, češ, Prekmurci, pustite tistih nekaj tisoč siromakov pri miru. Kaj pa zdaj beremo??
Zakaj jim zdaj več noben ne kušne rit??

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Seveda imaš pa tudi svetle izjeme: <a href="www2.arnes.si/~osngdm3/aktualno/anita/anita.pdf" target="_blank">Romkinja sem, pa kaj potem!!!</a>
Link ne dela.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik xaxid pravi:
aja, prav čudno, ker jaz sem slišal tud za čistokrvne Jožice in Janeze (velik njih), ki se celo fiktivno ločujejo, da npr. plačajo manj vrtca, pa večje doklade dobijo....baje je to kar množičen šport med čistokrvnimi Slovenci...
sam če Jožica to nardi, je to normalen "boj za preživetje", ane?

Načrtno delati otroke, za katere veš, da bodo še večji reveži/kriminalci kot si sam, je nekaj drugega kot ločitev, kaj praviš?

Pa med "baje" in dejstvi je kar nekaj razlike, a ne?

Vrtec ima 99% ciganov zastonj, "samohranilka" pa pride malo težje skozi, ker se ji upoštevajo prihodki od prejšnjega za tekoče leto, ko pa/če dobi službo mora takoj javiti na občino, drugače plača za nazaj ko ugotovijo. Če pa hodi službo, je pa razlika tako majhna da se ne izplača simulirat ločitve. Tudi otroški dodatek ji pade na minimum.

Pa kaj čem to razlagati ciganoljubcem.

Je skoraj isto, kot da bi skušal kameleonu dopovedat kaj je to kolaboranstvo.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:

bo.

torej. skočte doma na svoje slovenke, štepatje, pumpajte, filajte..pa bo denar. pogoje mate boljše od ciganov pa muslimanov.

Končno en pameten post na to temo ....
zmaga.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
prjatu..zdej si pa pobrkal.

samohranilka ni nujno breposlna..

okol brezposelnosti je pa tko.
mas siht, mas placo, mas formulno in rezultat.
zgubis siht, gres na obcino, poves, da pac ni ni..in ti priredijo..tako so meni
dobis siht, poves, spet priredijo..tokrat po najnovejsih podatkih. in ko se le ti spremenijo, spet koregirajo.

tko da...

zakon pravi..na tok € po glavi, tok dodatka. nikejr ne navaja nacije, vere, barve, spola...

in delat otroke, k bodo kriminalci..a se teb zdi, da kdo dela otroke, da bi bili kriminalci. si kdo zeli videt svojga otorka v arestu.

mam pa idejo
srbi so mel tak problem s siptarji. pa so dobil drzavo..mi pa priznali..dejmo odcepit te vase decje vasi, hudeje...

Podobne teme