Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
A se vam dogaja ,da se nekateri karr vrinejo v vrsto brez da vas kaj vprašajo?
Enkrat lani blo, v evroparku v interšparu čakam na delikatesi (oz. druga stran ko majo kruh), nas stoji ene 5, pridem na vrsto
(mogoče 2 minutki čakanja), pa uleti stara enih 65 let pred mene, pa pravi "samo malo, le eno žemljico" pa naroči...
Spomnim se kot da je blo včeraj (ker me je tisti dan takratni šef nadrl ko pesa za prazn k., pa piknik smo meli zvečer pa glavobol sn mel taki da sn mislo da mi bo glava bek padla), ko je meni počlo, pa ko sem se prvo na prodajalko zadrl ki ji je že dajala žemljo, da ji niti
slučajno neda žemlje, stara sova v penziji pa nima časa minutko počakat v vrsti, sej pa to ni način.
"Ja pa samo eno žemljico..." "Jaz bom pa samo en kruhec, pa čakam, nič dlje časa ne traja za kruh kot pa za žemljico!"
Pol pa prodajalka meni "Varnostnika bom poklicala!"
"Boljše, stara ga bo rabla!"
Stalno ko grem v špar tam mimo "pekarne" čekiram katera dela
Ena redkih stvari ki jih ne trpim, čeprav sem zadnjič mel tak primer (v lekarno po tablete za staro pa 10min do šihta), stem da sem celo
vrsto vprašal, če lahko samo dvignem aspirin + pa da se mi res mudi v službo. (pol pa je en pogledal na uro, bi ga že mogo spečt k uhi)