Izživljanje nad trgovkami (Tuš NM)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:

A se vam dogaja ,da se nekateri karr vrinejo v vrsto brez da vas kaj vprašajo?

Enkrat lani blo, v evroparku v interšparu čakam na delikatesi (oz. druga stran ko majo kruh), nas stoji ene 5, pridem na vrsto
(mogoče 2 minutki čakanja), pa uleti stara enih 65 let pred mene, pa pravi "samo malo, le eno žemljico" pa naroči...

Spomnim se kot da je blo včeraj (ker me je tisti dan takratni šef nadrl ko pesa za prazn k., pa piknik smo meli zvečer pa glavobol sn mel taki da sn mislo da mi bo glava bek padla), ko je meni počlo, pa ko sem se prvo na prodajalko zadrl ki ji je že dajala žemljo, da ji niti
slučajno neda žemlje, stara sova v penziji pa nima časa minutko počakat v vrsti, sej pa to ni način.

"Ja pa samo eno žemljico..." "Jaz bom pa samo en kruhec, pa čakam, nič dlje časa ne traja za kruh kot pa za žemljico!"

Pol pa prodajalka meni "Varnostnika bom poklicala!"

"Boljše, stara ga bo rabla!"

Stalno ko grem v špar tam mimo "pekarne" čekiram katera dela
smile-1.gif

Ena redkih stvari ki jih ne trpim, čeprav sem zadnjič mel tak primer (v lekarno po tablete za staro pa 10min do šihta), stem da sem celo
vrsto vprašal, če lahko samo dvignem aspirin + pa da se mi res mudi v službo. (pol pa je en pogledal na uro, bi ga že mogo spečt k uhi)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Firing_Nukez pravi:
ampak se mi je pa enkrat in edinkrat zgodilo (sem bil tisti dan ful slabe volje)

Sej v volji in razpoloženju je keč, vsaj pri meni. Če sem dobre volje, petek, sonce sije, konec delovnika, pa sma z staro
v trgovini in nabavljama ražniče, se mi gladko malo jebe za vsakega usranca ki se vštuli, boli me kita, ti se kr prerivaj, jaz
bom čez pol ure ražniče pa čevape sukal, zvečer pa staro, lih me BK za tebe.

Da pa sem slabe volje, v službi kaj negre po planu, me kdo tako ali drugače zajebe kar je blo planirano, pol pa se prec raspizdim,
ponavadi začnem s takimi kletvicami, da bi mi marsikateri črnogorec zavidal
smile-1.gif

Enaka scena na cesti, stem da tam se pač v avtu sam na sebe derem, medtem ko mi ona seronja skoraj razbije cel bok.
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.481
5.682
113
smile-1.gif
sam uno u momentu BAAAM u glavi.....model ne deli se neumnga če si se urinu a ti je jasno.....pol k je vidu da postajamo vedno bl glasni se je končno umaknu pa vs pomemben neki sam seb momljal....

Še sam sebe sm presenetu kako mi je u 0,5 sec stopu na živc.......prekleta ....... ignorantska
10.gif

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Varnostnika, ta stranko zadrzi do prihoda policije potem pa lepo placilca po ZJRM-1 6/1 ker jo je zalil v javnosti. ti si prica torej je javnost prisotna in je zadeva resena. je pa vprasanje kako bi delodajalec reagiral.

Predvsem glede tega zadnjega se je za vprašat, ja.

Kar se pridržanja tiče-vprašanje kdo bi šel za pričo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj si ti naredil?

a ti povem še kaj jaz anredim, če glih nisem v napačni volji in imam čas?

Tisto kar bi jaz naredil bi me stalo službe in par jurjev kazni.

@keber: zgodilo se je predvčerajšnjim, zakaj se je pa oni na Luno spomil, pa nimam pojma.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.408
7.521
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Varnostnika, ta stranko zadrzi do prihoda policije potem pa lepo placilca po ZJRM-1 6/1 ker jo je zalil v javnosti. ti si prica torej je javnost prisotna in je zadeva resena. je pa vprasanje kako bi delodajalec reagiral.

Pomoje se nisva cisto razumela. Za prico gres na palcilni nalog, za primer ugovora. Zadrzanje opravi varnostnik ki ima to pooblastilo. Itak bi se stari zacel se na varnostnika dret, pol dobi pa se 7/2 za nedostojno vedenje do uradne osebe.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ko bi bilo v resnici tako enostavno kot praviš ti...

Zadnjič je mesar pridržal nekoga, ki je kradel, policija ga je popisala, zvečer pa si mesar ni upal domov, ker ga je pred trgovino čakal lopov s "prijatelji".

Trgovka raje požre tisto, kot pa da bi se še vlačila po sodišču. Plus da bi imela sigurno kak "zagovor" pri predpostavljenih.

Edit:Varnostnik je baje prevelik strošek.

Nazadnje urejeno:

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.710
128
63
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Pol pa prodajalka meni "Varnostnika bom poklicala!"

Tam bi samo varnostnika poklicali. Samo z varnostniki znajo grozit tam v Evroparku v nekaterih lokalih/trgovinah. Mam podobno izkušnjo, ampak ne v SPAR trgovini... Si ga pol ni upala, ker je vidla, da bi šel jaz do konca in bi oni krajšo potegnili.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.408
7.521
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ko bi bilo v resnici tako enostavno kot praviš ti...

Zadnjič je mesar pridržal nekoga, ki je kradel, policija ga je popisala, zvečer pa si mesar ni upal domov, ker ga je pred trgovino čakal lopov s "prijatelji".

Trgovka raje požre tisto, kot pa da bi se še vlačila po sodišču. Plus da bi imela sigurno kak "zagovor" pri predpostavljenih.

Edit:Varnostnik je baje prevelik strošek.

Jaz sem ti napisal kaj se lahko naredi. Lahko pa je tiho in to pozre, ti odpres temo na alterju in dogodek se zakljuci... =)

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Ljudje nimajo kulture....sem naletel enkrat ko je ženska kupila sendvič...pride na blagajno in začne srat ,da kako je ta sendvič drag in bla bla ba....gre hudič babji ven in se vsede v novega audija a4.....sem takoj razumel reakcijo...ni ostalo niti za sendvič več.

A se vam dogaja ,da se nekateri karr vrinejo v vrsto brez da vas kaj vprašajo?

Ne to se mi pa res ne dogaja. Ti bi se vrival kar tako pred tipa, ki zgleda ko črnogorski kriminalec in gleda okoli sebe, ko da bo nekoga vsak čas na gobec?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Jaz sem ti napisal kaj se lahko naredi. Lahko pa je tiho in to pozre, ti odpres temo na alterju in dogodek se zakljuci... =)

Ja, ampak tvoj predlog pade že pri varnostniku.
smirk-1.gif

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ne obvladam mX načina pisanja, zato ne bo slikovito.

Res ne vem, če je narod totalno fuknjen ali sem jaz čuden.

Prejle pripovedovala bližnja sorodnica. (Za The Red Devila: sestrična od svakinje, ki ji je povedala teta od sosedove nečakinje v 3. kolenu).

Pride na blagajno urejen gospod, verjetno v penziji.

Trgovka:Imate Tuš-evo kartico?
Kupec:Jaz že ne bom podpiral Tuševih izletov na Luno.
T:V redu. (Izstavi račun)
K:(med plačevanje) Mater si butasta, delaš tu za drobiž, in podpiraš Tuša, ki je najbogatejši Slovenec.
T:(že večkrat nadlegovana na ta način od strank):Gospod, če vam kaj ne paše, imate čez cesto Mercator.
K(totalno popizdi):Koga? Kaj pa ti misliš da si, da boš meni govorila, kje naj kupujem. Jaz bom šel, kamor meni paše.

In kaj naj punca naredi? Se žali šefu, ki itaq ve za te zadeve, pa nima kaj za ukrenit?

BTW:Veliko podobnih izpadov je bilo ob objavi podatkov o najbogatejših.

Joj apollo ti pa tvoj JRM, ali še maš vedno prepričanje, da lahko policija kaj reši? Policija ne reši nič razen tega, da kazni piše. (ta isti kupec bo spet prišel in jeb... mat... vsem pos spisku ali pa bo kak drug kupec prišel in bo spet taka situacija)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.408
7.521
113
Jah lej, ultimativno, bi problem resila krogla. Pacienta ne bi bilo vec in s tem tudi ne problema. Ker tudi batine pri nekaterih ne pomagajo in lahko pridejo isto nazaj tako kot ce kazen dobi. problem batin je tudi to, da lahko kazen na koncu dobis tudi ti (poleg batin seveda). In jaz bi problem skusal resiti na ancin ki sem ga opisal, verjamem, da bi tebi to uspelo bolje.

Sicer pa bi marsikaj bilo reseno ze s tem (ce to ni osamljen primer), da bi lepo nad blagajno viselo - ne dovolimo zaljenja nasih prodajalk - vse se snema, če jo boste zalili vas bo podjetje civilno tozilo za odskodnino. Par takih tozb in bi se taki pacienti umirili.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Pomoje se nisva cisto razumela. Za prico gres na palcilni nalog, za primer ugovora. Zadrzanje opravi varnostnik ki ima to pooblastilo. Itak bi se stari zacel se na varnostnika dret, pol dobi pa se 7/2 za nedostojno vedenje do uradne osebe.

Ko sem delal na sintalu je bilo med sodelavci kar nekaj takšnih primerov, ko se je nekdo počutil užaljenega in varnostniku jebal vso družino do tretjega kolena in izzival, potem pa bil cel ponižen ter se skušal opravičevati, ko so na obisk prišli policisti
grin1.gif
Drugače pa je še vsaka poslovodkinja, vsaj tam kjer sem bil jaz, stopila na stran svojih trgovk, če je kakšna stranka bila preveč nesramna.