Ne obvladam mX načina pisanja, zato ne bo slikovito.
Res ne vem, če je narod totalno fuknjen ali sem jaz čuden.
Prejle pripovedovala bližnja sorodnica. (Za The Red Devila: sestrična od svakinje, ki ji je povedala teta od sosedove nečakinje v 3. kolenu).
Pride na blagajno urejen gospod, verjetno v penziji.
Trgovka:Imate Tuš-evo kartico?
Kupec:Jaz že ne bom podpiral Tuševih izletov na Luno.
T:V redu. (Izstavi račun)
Kmed plačevanje) Mater si butasta, delaš tu za drobiž, in podpiraš Tuša, ki je najbogatejši Slovenec.
Tže večkrat nadlegovana na ta način od strank):Gospod, če vam kaj ne paše, imate čez cesto Mercator.
K(totalno popizdi):Koga? Kaj pa ti misliš da si, da boš meni govorila, kje naj kupujem. Jaz bom šel, kamor meni paše.
In kaj naj punca naredi? Se žali šefu, ki itaq ve za te zadeve, pa nima kaj za ukrenit?
BTW:Veliko podobnih izpadov je bilo ob objavi podatkov o najbogatejših.
Res ne vem, če je narod totalno fuknjen ali sem jaz čuden.
Prejle pripovedovala bližnja sorodnica. (Za The Red Devila: sestrična od svakinje, ki ji je povedala teta od sosedove nečakinje v 3. kolenu).
Pride na blagajno urejen gospod, verjetno v penziji.
Trgovka:Imate Tuš-evo kartico?
Kupec:Jaz že ne bom podpiral Tuševih izletov na Luno.
T:V redu. (Izstavi račun)
Kmed plačevanje) Mater si butasta, delaš tu za drobiž, in podpiraš Tuša, ki je najbogatejši Slovenec.
Tže večkrat nadlegovana na ta način od strank):Gospod, če vam kaj ne paše, imate čez cesto Mercator.
K(totalno popizdi):Koga? Kaj pa ti misliš da si, da boš meni govorila, kje naj kupujem. Jaz bom šel, kamor meni paše.
In kaj naj punca naredi? Se žali šefu, ki itaq ve za te zadeve, pa nima kaj za ukrenit?
BTW:Veliko podobnih izpadov je bilo ob objavi podatkov o najbogatejših.