Izživljanje nad trgovkami (Tuš NM)

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ne obvladam mX načina pisanja, zato ne bo slikovito.

Res ne vem, če je narod totalno fuknjen ali sem jaz čuden.

Prejle pripovedovala bližnja sorodnica. (Za The Red Devila: sestrična od svakinje, ki ji je povedala teta od sosedove nečakinje v 3. kolenu).

Pride na blagajno urejen gospod, verjetno v penziji.

Trgovka:Imate Tuš-evo kartico?
Kupec:Jaz že ne bom podpiral Tuševih izletov na Luno.
T:V redu. (Izstavi račun)
K:(med plačevanje) Mater si butasta, delaš tu za drobiž, in podpiraš Tuša, ki je najbogatejši Slovenec.
T:(že večkrat nadlegovana na ta način od strank):Gospod, če vam kaj ne paše, imate čez cesto Mercator.
K(totalno popizdi):Koga? Kaj pa ti misliš da si, da boš meni govorila, kje naj kupujem. Jaz bom šel, kamor meni paše.

In kaj naj punca naredi? Se žali šefu, ki itaq ve za te zadeve, pa nima kaj za ukrenit?

BTW:Veliko podobnih izpadov je bilo ob objavi podatkov o najbogatejših.

B81

22. jul 2007
37.865
11.090
113
Nima kaj za naredit... se mi je to že zgodilo pred 3 leti, pa sem najprej mislil, da se stranka zajebava
grin1.gif

No nisem več naletel nanj, če pa bi danes, pa mu ne bi dal blaga, nikakor. Za inšpekcijo smo vedno na stand by, tako da...

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Blagajničarka je jebena stranka in res dela za mali demar. Je pa možnost da pokliče varnostnika. Poleg tega mu je lepo povedala, da ima v bližini Mercator.

Je tudi meni se to zgodilo, sam da sem bil naslednji na vrsti in stranka e bila za stopnjo milejša. Tega tipa sem vprašal, če jo misli za telefonsko vprašat al vrsto držat, ker je prvi. Potem se je pobral po hitrejši in tišji verziji.
Slovenčki se slabšamo na vseh področjih, nevem zakaj bi bili prijazni v trgovinah.

B81

22. jul 2007
37.865
11.090
113
Tak sem mislil ja... Res pa je, da ne vem natančno, kdo bi me lahko kaznoval, če dedu ne bi htel stvari prodat
smile-1.gif

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Citat:
K:(med plačevanje) Mater si butasta, delaš tu za drobiž, in podpiraš Tuša, ki je najbogatejši Slovenec.

Lahko bi ga pobarala, če bi jo on vzel v službo in koliko bi ji kaj ponudil plače.

Da se pri drugih najprej opazi svoje lastne napake, velja tudi za tega kupca, saj je v tem primeru on tisti, ki je butast.
Verjetno se niti ne zaveda, da najbogatejšega Slovenca podpira ravno on.
Tuš ma rad take, ki kupujejo v njegovih trgovinah ..
cheer.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.408
7.521
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Prejle pripovedovala bližnja sorodnica. (Za The Red Devila: sestrična od svakinje, ki ji je povedala teta od sosedove nečakinje v 3. kolenu).

T:(že večkrat nadlegovana na ta način od strank):Gospod, če vam kaj ne paše, imate čez cesto Mercator.
K(totalno popizdi):Koga? Kaj pa ti misliš da si, da boš meni govorila, kje naj kupujem. Jaz bom šel, kamor meni paše.

In kaj naj punca naredi? Se žali šefu, ki itaq ve za te zadeve, pa nima kaj za ukrenit?

Varnostnika, ta stranko zadrzi do prihoda policije potem pa lepo placilca po ZJRM-1 6/1 ker jo je zalil v javnosti. ti si prica torej je javnost prisotna in je zadeva resena. je pa vprasanje kako bi delodajalec reagiral.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.536
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ali je kakšna nova reklama ali zakaj se je spomnil ravno izleta na Luno? Tega že nekaj časa niso oglaševali.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Varnostnika, ta stranko zadrzi do prihoda policije potem pa lepo placilca po ZJRM-1 6/1 ker jo je zalil v javnosti. ti si prica torej je javnost prisotna in je zadeva resena. je pa vprasanje kako bi delodajalec reagiral.

Kolko navrže takšna kazen? (recimo da policist "stopi" na stran blagajničarke)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaz drugače naredim

ker če anrediš po tvojem postopku..mas takoj jurja kazni, akrtoteko..par zapored pa si tam k ni sale.

predlagam pristop, ki tistega pred tabo iztiri. recimo gospod, a danes še niste dobili. al pa..vi ste sigurno zrtev komunizma..to uzge na dolenskem, na stajerskem in primorskem ne.. al pa..gospod..a se zavedate, da ste zdej nakvasili toliko bedarij, da jih se tisti iz umo bolnice ne.

ce popizdi in se obrne..se prodajalka smeji
ce znori in zamahne..no..

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ali je kakšna nova reklama ali zakaj se je spomnil ravno izleta na Luno? Tega že nekaj časa niso oglaševali.

ker na relaciji ...
Citat:
sestrična od svakinje, ki ji je povedala teta od sosedove nečakinje v 3. kolenu).
... traja, da pride do patriotija, ta čas je pa reklama že minila..
grims-1.gif

Sicer pa vsake toliko vidim v vrsti takele blesavce. Kdaj ima še mene, da bi mu eno vzgojno prilimal.
stupid-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik softi pravi:
jaz drugače naredim

ker če anrediš po tvojem postopku..mas takoj jurja kazni, akrtoteko..par zapored pa si tam k ni sale.

predlagam pristop, ki tistega pred tabo iztiri. recimo gospod, a danes še niste dobili. al pa..vi ste sigurno zrtev komunizma..to uzge na dolenskem, na stajerskem in primorskem ne.. al pa..gospod..a se zavedate, da ste zdej nakvasili toliko bedarij, da jih se tisti iz umo bolnice ne.

ce popizdi in se obrne..se prodajalka smeji
ce znori in zamahne..no..
467716-post_slo.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ljudje nimajo kulture....sem naletel enkrat ko je ženska kupila sendvič...pride na blagajno in začne srat ,da kako je ta sendvič drag in bla bla ba....gre hudič babji ven in se vsede v novega audija a4.....sem takoj razumel reakcijo...ni ostalo niti za sendvič več.

A se vam dogaja ,da se nekateri karr vrinejo v vrsto brez da vas kaj vprašajo?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.481
5.682
113
Ja na pošti pa na petrolu je takih miljon
bonk.gif

3 oknčka pa ena vrsta in na konc po 3je kapljamo usak na svoj oknčk......za ene to pomen da sta 2 oknčka frej ker je sam ena vrsta
stupid-1.gif

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Jap, se dogaja. Jst sicer ne jebem teh kretenov, ker sm ponavad bl flegma, ampak se mi je pa enkrat in edinkrat zgodilo (sem bil tisti dan ful slabe volje), da sem popizdil, ko se mi je en vštulil na bencinski. Sem postavil mojo robo na pult, odrinil njegovo in jasno povedal, da sm na vrsti. Me je mal čudno gledal, pol ko sm šel ven, je rekel "pa lep večer" neki vs pameten, mu sploh nisem odgovoril, samo mislil sem si "crkn in jej drek forever" in šel po svoje.