izvoz krta

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok..voluhar je miš, podgana..zato ga maček tko vztrajno išče..

hm..treba bo sklent mal pakta..k slobo po frnajo

hvala

btw
a mi je korenine grmovnic pojedel in umrl grmovnice?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Pol maš res voluharja. Tega boš težko živega hvatnil.
Ratibrom reši vse težave
grims-1.gif
sam kot rečeno, so zaščiteni.
Tko da... na kolena pred luknjo in lepo prosi, če gre lahko kam drugam.
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
in ta hudic skaklja..in je jasno kako je prišel..ampak..ga dobim..

mogoče ga je sosedov maček prinesel..na pol živega, pa mu je spizdil..bom jedini anročil nej mačka pusti par dni pri miru..potem mora bit mir..če ne..bom mačka odgnal, voluharja p buio golim rikama

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Mam ogromno izkušenj z voluharji (une na 4 tace mislim ) , ko rinejo odvečno zemljo ven ,tudi delajo ene sorte krtine ,samo to ponavadi res samo na vrtu , v sadovnjaku so pa res samo luknje brez krtin . Videlo bi se naj po obliki rova kdo je not , al čist okrogla al pa malo ovalna ,na vem pa več čigava je kera oblika rova ,ker v praksi mi to nikoli ni uspelo ločit.

softi
maček nikoli in res nikoli ne požre krta , voluharja pa samo res stare kmečke ,,sorte,, mačk , ki še nikoli niso okusle briketov in vrečk , jih pa ulovijo in terminirajo zaradi ,,športa,, ponavadi vsi mački , tudi če so malo razvajeni. Samo to se pri tebi ne bo zgodilo ,ker si ga ubil
bonk.gif

Mam pa ogromno izkušenj z pastmi ,tak da lahko rečem de ga 90% ulovim ,ko ga opazim (letno od 6najmanj do 17kom. največ) , samo ti ne povem čist nič ,zato ker si ubil mačka.
jezen.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Mam ogromno izkušenj z voluharji (une na 4 tace mislim ) , ko rinejo odvečno zemljo ven ,tudi delajo ene sorte krtine ,samo to ponavadi res samo na vrtu , v sadovnjaku so pa res samo luknje brez krtin . Videlo bi se naj po obliki rova kdo je not , al čist okrogla al pa malo ovalna ,na vem pa več čigava je kera oblika rova ,ker v praksi mi to nikoli ni uspelo ločit.

softi
maček nikoli in res nikoli ne požre krta , voluharja pa samo res stare kmečke ,,sorte,, mačk , ki še nikoli niso okusle briketov in vrečk , jih pa ulovijo in terminirajo zaradi ,,športa,, ponavadi vsi mački , tudi če so malo razvajeni. Samo to se pri tebi ne bo zgodilo ,ker si ga ubil
bonk.gif

Mam pa ogromno izkušenj z pastmi ,tak da lahko rečem de ga 90% ulovim ,ko ga opazim (letno od 6najmanj do 17kom. največ) , samo ti ne povem čist nič ,zato ker si ubil mačka.
jezen.gif

ja ok..pol bom tut tega ubil..kerga prej..mačka al voluharja? najbrz tistega k ga prej dobim v roke. neučinkovitega sralca clovk ne rab na dvorišču.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a v boga tut verjameš?

ti še neki povem
hudo akrmo sem si anredil k sem imel tri babe hkrati..od takrat me spremlaj ta..jebanja preko glave.-.cel življenje..ogadila mi se pichka

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Zbogom, voluhar.
Happy reading
evil.gif
.....vse sem ,,preštundiral,, in sprobal , en jebeštrga od kurca vse skup , nič se ne obnese .
2 sorte pasti mi dober služijo že par let in se obnesejo (samo zarad softija ne povem kere) ,vse drugo sem dnar vrgu fkraj
bonk.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.241
2.038
113
Emona / Carnium
Lesna sova in kanja sta kar hudi varianti, če mene vprašaš
evil.gif
. Mogoče pa ima softi premalo česna v vrtu. Gotovo pa je, da nima nobene belouške.
Uglavnem, softi, Mujo bo sigurno vedel kako lahko smrdijo njegove nogavice. Tebi, njemu in tudi voluharju. Bereš med vrsticami? Ni pomembno kaj daš v "živi" rov, važno je da temu VEGETARIJANCU smrdi! A veš kok mačje scanje smrdi?
grims-1.gif

jJack

Pripravnik
17. maj 2008
53
0
6
Do solz sem se nasmejal ob teh podvigih nad voluharji in krti. Upam da ga ulovite, potem pa slikat in na alter prilimat, da vidimo brihtno glavco, ki se ne da kar tako ujeti
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
update

maček je včeraj baje nesel 'miško' pa dva ptiča od bajte..mogoče pa težave ni več?

btw
gnezdo sem res našel na tleh in en mladiček je ibl zabarikadiran pod gajbico..gnezdo je padlo..hm..skočil je na fasado, na klimo, pa do ptiča..naslednjič ga tam pričaka presenečenje

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Tudi sam sem se več let ukvarjal s to golaznijo. Edina stvar, ki mi je do sedaj pomagala, je past iz Hofer prodajalne.
Vsi tisti odganjalci ipd pa so TVshop varjante za natego raje.
Varianta pa je seveda tudi počakati podzemnega barona in ga izkopati, ko ti pred nosom rije rov
10.gif

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
softi, pejt ti v merkur pa si omisli tisto plastično past supercat, je prow za voluharje narjena, pa naj se ti ne smil tistih 15 ojrov vn dat, jo boš ziher več let rabu. Zdej zate tut velja tist :enkrast voluhar ,zmeraj voluhar.