Iztok Mlakar

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Všeč mi je tvoj odgovor. Jah zgleda bomo šli res na alternativo.

Ali kdo priporoča še kakšnega podobnega pevca, humorista, stand-up komika, pač nekoga ki bi prišel malo zabavat na en tak rojstnodnevni piknik?
Murko je baje težka faca.

niksakrt

Zelenc'
21. mar 2021
1
0
1
spoštovsni, moje ime je Nikša Krt in se obračam na vas z nenavadno prošnjo. Namreč moj Oče Goran Krt praznuje 70 let 01.09.2021. ni najboljšega zdravlja in je zadnje čase zelo depresiven tako da se je spremil iz veseljaka v osebo ,ki je zaprta in nima volje za nič Dokler si ne da cd od Iztoka Mlakarja in dokler je muzika spet zaživi in se semji in lahko rečem da je eden njegovih največjih oboževalcev v sloveniji saj se poglablja v besedila in razume na prvi pogled navadno besedelo za to kar v resnici torej kompleksna Mlakarjeva mojstrovina. Bil je na mnogih koncertih in predstavah in celo sam ga je gostil 3x pred leti ko je imel gostilno. no pa da preidem na bistvo...za očetov 70. roj. dan bi mu prijatelji in družinski člani radi organizirali fešto in večer z Iztokom kot presenečenje. To bi bilo naravnost fantastično in si ne morem zamisliti boljšega darila. obračam se na vas po nasvetu znanca ki pravi da ste v zelo dobrih odnosih z Iztokom. Njegove osebne stevilke nisem uspel dobiti,tako kot stevilke managerja. morda se vam bo zdela moja prošnja nenavadna vendar ne vem kam naj se obrnem saj je to za nas zelo pomembno. a mislite da bi nam lahko pomagali pri vzpostavitvi kontakta z g. Mlakarjem? Šlo bi pa za dogodek manjšega obsega tja do 20 ali maximalno 30 ljudi. vsi ljubitelji G. mlakarja...no kaj govorim, kličejo ga genij. poznamo pravila o velikosti dogodka,številu prisotnih.obvezni tišini(razen smeha seveda). kakorkoli v kolikor mi kdo pomaga je seveda vabljen z družino na dogodek(obvezno!) v naprej najlepša hvala Nikša Krt 070406898

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Žal osebno ne poznam, glede na to kar pravijo, pa se bojim, da bo ZELOOO težko. Iztok namreč ne hodi "po naročilu".