izšla karta CNE 2010.20

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Avtocesta mimo Benetk je vrisana, sem se tam vozil februarja in danes vidim shranjen track na avtocesti. Takrat je bila avtocesta povsem nova. Realno to pomeni vsaj pol leta zakasnitve med novo avtocesto in vključitvijo v karto. Tako si lahko izračunamo, kdaj bo vrisana nova avtocesta proti Ptuju oziroma avtocesta Maribora proti Avstriji.

I

Izbrisan uporabnik #488

Po moje imajo to "zmenjeno", da ne dajo not boljše karte kot v AR, ki pride.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Zanimivo, pred nekaj dnevi sem gledal na Navteqovi strani in niso imeli vrisane obvoznice okoli Benetk ne nove AC od Škofij proti TS, danes pa je vrisano oboje. Če pravite, da je v kartah 2010.20 obvoznica not, so verjetno na Navtequ čakali da Garmin izda karte za svoje naprave?

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Tiste karte se meni zdijo zgolj informativne, sem tudi večkrat opazil, da niso najnovejše!
frown-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Nisem preizkusil, po moje pri nas v SLo še ne delajo, to bo mela AR, v tujini pa delajo.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Samo eni pa se dosti v Benetke vozite
smile-1.gif
Benetke imajo letališča, kjer se neredko leti ceneje kot z Brnika in so nam nekaterim podobno oddaljena, in včasih je zaradi prometa potrebno odkrivat nove poti tam okoli
smile-1.gif

senator

Pripravnik
15. apr 2008
75
0
6
slo
Pa tudi v center oz. pristanišča. Kratek nasvet vsem, ki pikirate v center Benetk oz. na parkirišče Troncheto - ne na novo obvoznico, ampak dol z AC na prvi izvoz pred bivšo cestninsko (po stari špuri). CN 2010.10 te sicer vodi ampak malo pozno - sem prevozil izvoz., ki ga jasno še nima - pa sem šel v "šetnjo" 30 km.
bonk.gif

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Nimaš kaj kam dajat, se na podprto napravo namesti avtomatsko!
Pa upam, da nisi to pri nas testiral.

I

Izbrisan uporabnik #488

Lane assist je integriran v mapi sami, v mapi \garmin\jcv\ na sami napravi pa je junction view file.

Po moje rabiš še to, zato ti ne dela.