Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Avtocesta mimo Benetk je vrisana, sem se tam vozil februarja in danes vidim shranjen track na avtocesti. Takrat je bila avtocesta povsem nova. Realno to pomeni vsaj pol leta zakasnitve med novo avtocesto in vključitvijo v karto. Tako si lahko izračunamo, kdaj bo vrisana nova avtocesta proti Ptuju oziroma avtocesta Maribora proti Avstriji.
Zanimivo, pred nekaj dnevi sem gledal na Navteqovi strani in niso imeli vrisane obvoznice okoli Benetk ne nove AC od Škofij proti TS, danes pa je vrisano oboje. Če pravite, da je v kartah 2010.20 obvoznica not, so verjetno na Navtequ čakali da Garmin izda karte za svoje naprave?
Benetke imajo letališča, kjer se neredko leti ceneje kot z Brnika in so nam nekaterim podobno oddaljena, in včasih je zaradi prometa potrebno odkrivat nove poti tam okoli
Pa tudi v center oz. pristanišča. Kratek nasvet vsem, ki pikirate v center Benetk oz. na parkirišče Troncheto - ne na novo obvoznico, ampak dol z AC na prvi izvoz pred bivšo cestninsko (po stari špuri). CN 2010.10 te sicer vodi ampak malo pozno - sem prevozil izvoz., ki ga jasno še nima - pa sem šel v "šetnjo" 30 km.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.