Izsiljevanje

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Lahko rečem da sem srečen da tukej pišem, danes me je ena baba s koperško registracijo tako izsilila, ko se je uključevala s stranske na glavno pri interšparu na viču, da je ABS prekljinjal in da sem se moral na pločnik umikat, da ni počilo. Pa sem vozil 50 km / h, in je šlo vseeno za las. Če jo kdaj vidim, ji potrgam ogledalo v senčniku, in zažgem vozniško.
Se meni samo zdi ali ko je dež in slabo vreme nasploh folk sploh ne gleda več, in to takrat ko bi moral še bolj kot ponavadi.

Nazadnje urejeno:

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Kdo ji je sploh dal vozniško?

Podkupnine, veze, korupcija...?
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Težko je voziti in telefonirati zraven, kot zadnje čase počnejo vse babe.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Tako je. Peljal si 60km/h tam, kjer je dovoljeno max 50km/h, ona je to videla in zapeljala pred tebe... Mislim pa, da ima sina, ki je včasih imel Roverja, sedaj se pa z eno Lancio vleče po cestah...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hm, kaj pa moj primer ko moram ob odhodu z dela obvezno nekoga izsiliti, če ne ne pridem sploh ven na prednostno?? Prednostna cesta zavija in jaz se vključujem levo z leve od dveh stranskih..čisto vsi imajo prednost pred mano in če bi bil bolj cagav, bi lahko čakal do poznega popoldneva, ko se promet malo zmanjša.

Pa itak vedno pomaham ali dvignem roko tistemu ki me "prostovoljno" spusti
smile-1.gif

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Daj ne laži, 100% si divjal preko omejitve, ona te je pa želela umiriti...
smile-1.gif

Mhm v tekoči koloni. Ki nikoli ne gre toliko preko omejitve. Baba vidla 20m lufta ( kokr je blo med mojim in avtom pred mano ), pa je mislila da bo lahko skočila not. Ali pa sploh ni mislila in gledala. To mi je bolj verjetno.
wink-1.gif

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Sam si pa budala.. baba je prhajala iz leve smeri, torej je mogla it še čez nasprotni pas, na katerem so bila tak ali tak vozila, tako da je izsilila dva na hkrati, jst sm se pravilno obnašal, ona pa nevarno.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.003
10.754
113
kod Džej-Zija
KSZ

Ko smo že ravno pri bedarijah, ki jih ljudje počnejo na cesti, danes se peljem po Litijski proti obvoznici in nato želim na obvoznico zaviti levo. Pred mano je bil Hyundai Matrix, notri pa ženska voznica. Speljujemo levo, ko ona začne sredi križišča zmanjševati hitrost, da se sredi križišča skoraj ustaviva. Meni nič jasno. No, nekako se le premakne, potem vozimo po vključevalnem pasu 40. Potem se je imel pa res zadosti, stisnem in grem mimo. Kaj vidim? Glupo babo za volanom, ki telefonira. In takrat, ko telefonira, glupa kokoš ne zna prestavljati. Pa se je potem s cca 50 km/h vključila na obvoznico. Kdo takim trolam da izpit, me pa prav res zanima.
jezen.gif

Evo, izkašljal sem se.
grin1.gif

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Lahko rečem da sem srečen da tukej pišem, danes me je ena baba s koperško registracijo tako izsilila, ko se je uključevala s stranske na glavno pri interšparu na viču, da je ABS prekljinjal in da sem se moral na pločnik umikat, da ni počilo. Pa sem vozil 50 km / h, in je šlo vseeno za las. Če jo kdaj vidim, ji potrgam ogledalo v senčniku, in zažgem vozniško.
Se meni samo zdi ali ko je dež in slabo vreme nasploh folk sploh ne gleda več, in to takrat ko bi moral še bolj kot ponavadi.

Ni panike v T krišišču je gospa:
1) speljala brez da bi kaj veliko okoli pogledala-torej je lepo spregledala.
2)sekala celotno
crazy1.gif
križišče
3) da ni počilo sem moral sam ko sem se peljal naravnost po prednostmi zaviti v križišče od kjer je sama prišla
da nismo šli čelno. Samo odvit je bilo še čas na bremzo nisem niti stopil nobena elektrika ne reši
cool-1.gif

in življenje ger dalje
smile-1.gif

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Ja pred mano je dobesedno skočila. Problem je tud u tem, ker je eden zavijal desno, ona pa iz stranske na levo, in sem 100 % ziher da sploh ni pogledala če so na pasu, kamor se vključuje, sploh kakšna vozila..

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Uh...svega i svašta...................jaz sem bil včerj na hrvaškem pa pridem na eno križišče, kjer sem zavijal levo in je bil en avto pred mano.Pazi to...čakamo na rdeči in ko se prižge zelena tisti tip nič....jaz čakam za njim...sem pomislil da mogoče mu kaj avto nagaja...boooo....čakam še malo in se čudim zakaj ne gre čez...sem pomislil da ima koga pred sabo pa da čaka...ampak iz nasprotne smeri pa nobenega.....in ko se je prižgala nazaj rdeča se je na semaforju prižgala tudi zelena puščica za zavijanje levo...in hvala bogu tip spelje......porka svet....saj bi lahko speljal že davno čez na levo ,ker je dovoljeno in se gre lahko.

Še zdaj mi gre na smeh :D

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Da se še jaz izkašljam.
grin1.gif

Včeraj peljem po Poljanski porit križišču z roško, proti litijski... Se približujem križišču z roško na pasu za naravnost, ko neka krava pri zeleni luči ustavi SREDI KRIŽIŠČA. Skoraj sem jo nabil odzadaj, tisti za mano, pa mene. Zakaj se je ustavila pri zeleni luči sredi križišča? Da je spustila nekoga na desni, ki se je hotel vključit. Saj je lepo spustit koga, samo razmisli o timingu in prostoru če je pravi.
smirk-1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.045
3.563
113
41
Lj
Imaš tudi debile, ki se ustavljajo na notranjem pasu krožnega križišča. Mislim ,da jih ni malo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Če pa mora ven iz križišča in raje ustavi, da ne bo koga izsilil-a.
grin1.gif

Meni je pri krožnem pri POP TV-ju en zapeljal ven iz krožnega direkt čelno proti meni, ko sem se hotel vključit v krožni. Sej ne vem kako bi razložil... Zamudil je svoj izvoz verjetno...in zapustil krožni promet po levem pasu, kjer se vključujejo. 20cm do čelnega trčenja.