Izšel Firefox 10

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Mogoče imaš preveč dodatkov in pluginov noter.
Ti najbolj pogosto nagajajo.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Kako bi pa najlažje ugotovil kater vstavek ali pa razširitev mi nagaja.
Imam 12 vstavkov in cca 30 razširitev.

A lahko vstavke enostavno izbrišem(java, MS DRM, Google update, pa nek shockware, flash,...)?

Ampak FF tudi ko sem imel na sveže naloženega ni nikoli delal tako lepo hitro kot GC in že prvi dan mi je zabil ram vsaj na 1GB.

Chrome se mi zdi odličen(z njim dela lepo tudi davčna, pa bančne strani, medtem ko FF vedno nekaj teži, da moram uporabiti IE tab.) samo te nastavitve videza bi še moral GC imeti, ker sem se na te nastavitve izjemno navadil.

Obstoja morda vsaj kakšna razširitev za GC, ki bi postavila zaznamke na levo ali desno stran zaslona(vse strani, ki jih vsak dan odpiram imam med njimi in do strani pridem z le enim klikom, če pa zaznamkov ni ob robu pa rabiš vsaj dva ali pa več klikov,...)?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Plugine lahko izklapljaš v FF, deinstalacija pa gre (če gre) preko Strat menu / Control Panel /Odstrani program...

Extension-e pa gre odstraniti kar v FF. (najprej mogoče probaj samo deaktivacijo).

Lahko tudi FF v Safe-mode poženeš, ki laufa brez vseh dodatkov. Oziroma v Help meniju imaš opcijo Restart without add-ons...

Nazadnje urejeno:

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Se bom malo igral in poskusil izkljapljati zadeve.

Ampak všeč mi je pa zato, ker omogoča popolno nastavitev videza in seveda zaradi razširitev-je pa najpočasnješi in daleč najbolj požrešen brskalnik.