Izšel Firefox 10

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
firefoxa ne pogledam več, google chrome rules
wink-1.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Pa niso normalni. Še za devetko ful add-onov ni zrihtanih, pa je že nova verzija zunaj. Ðizs...
rolleyes-1.gif

Wild

Pripravnik
5. okt 2011
203
0
16
Most add-ons are now compatible with new versions of Firefox by default

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.157
4.143
113
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Pa niso normalni. Še za devetko ful add-onov ni zrihtanih, pa je že nova verzija zunaj. Ðizs...
rolleyes-1.gif

Pravilno napisani add-oni že od 4ke dalje ne furajo več "version dependency" ampak "function dependency". Torej kar ni nekaj extra odvisno od funkcij brskalnika bi moralo delat ne glede na verzijo FF (in v prihodnje celo ne glede na znamko browserja, saj se uvaja standard na to temo).

Če addon ne deluje v v9 potem verjetno ni spisan po novi nomenklaturi (beri: nekomu se ni dalo v header vstavit novih metapodatkov) in tak addon ni vreden da obstaja.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Citat:
Uporabnik Wild pravi:
Most add-ons are now compatible with new versions of Firefox by default

zmaga.gif
Sem ze cudno gledal, ker ni nic jamral, da jih bo polovico disejblal...

Me pa zanima, ce so koncno uspeli urediti tezavo, ki se vlece ze ene tri mesece - da flash player (npr. ko zapres zavihek, kjer si kaksen YouTube video predvajal) zamrzne Firefox, in ga lahko obudis nazaj sele tako, da ustrezen plugin-container.exe killas.
tongue-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs...

men je tud zdele updatealo, pa nič drugače. Razen nova funkcija private browsing... uporabno za mulce, k gledajo tete.

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
877
63
28
tale private browsing je že kar nekaj verzij vgrajena. Je pa ta funkcija super, če bi kdo rad preveril na tvojem računalniku pošto, facebook, itd, se ni potrebno odjavljat in prijavljat brezveze.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Da jim hebem mater vsem po spisu.. A so pri nas res tolk nesposobni, da ne morajo postimati teh vticev za digitalno podpisovanje?? In sedaj naj se drkam, da bom lahko podpisal na davcni upravi.

gig

Pripravnik
7. apr 2009
684
11
18
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Da jim hebem mater vsem po spisu.. A so pri nas res tolk nesposobni, da ne morajo postimati teh vticev za digitalno podpisovanje?? In sedaj naj se drkam, da bom lahko podpisal na davcni upravi.
Ce v FF ne dela imam vedno na voljo IE (okenski uporabnik). Se mi se ni zgodil da kaj ne bi delal. Uporabnost je pa zgodba zase.

Uporabnik FF!!!

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Čeprav mi je FF zaradi vseh možnih nastavitev in razširitev daleč najboljši, pa mi gre vseeno tudi vedno bolj na kur.ac.

Procesor in Pomnilnik mi že po dveh urah uporabe zabije na 2GB in 75% in se cel računalnik komaj še premika.

Druga stvar, ki je izjemno moteča pa je, da mi vsak drug prenos iz interneta zablokira in moram za prenos vedno uporabiti IE TAB, ravnotako za banko in vse povezano z davčno, ker FF preveč komplicira z vsemi certifikati???