Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
na primorski ac se drek dela iz njih. ni mi jasno kako lahko pol eu prevozi s prikolico k ma s flumastrom napisano tablico?
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Ampak naši organi imajo resnično katastrofalen PR - in zakaj tega, kar si napisal, ne more nekdo s policije na človeški način spravit v javnost? Nekako se mi zdi fer, da se javnosti objasni, zakaj se je AC zaprla.Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Zakaj pa je na sliki zraven tudi vojaška policija:
http://www.24ur.com/foto-policisti-zaprli-polovico-dolenjske-avtoceste.html
Ali nimajo oni pristojnosti samo nad vojaki?
tudi jaz sem se isto vprasal ...
ne verjamem da so bili danes na udaru vinjete ali cvicek v tanku ...
Gre za racijo kjer ustavijo ves promet in pregledujejo vse možne službe. Vojaško osebje pač pregleda za to pristojna policija.
To je tudi namen teh akcij, pregledat 100% vozil v nekem času, pri njih iskat 100% in nato ta izplen ki gre v statistiko primerjat z dejanskim pri klasičnem nadzoru. Glede na razmerje se ugotovi učinkovitost in potem predlaga dodatne ukrepe.
pelji se CE-MB pa jih maš kolko hočeš.Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Sam ne vem kje vi vidite same romune povsod ? romuni pa romuni pa romuni pa romuni pa romuni...![]()
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
na primorski ac se drek dela iz njih. ni mi jasno kako lahko pol eu prevozi s prikolico k ma s flumastrom napisano tablico?
ma dj ne seri nose dost furam na primorki in je tam recmo eden romun na 1000 ostalih....![]()
ne vem..al se pa zagledate v enega in vas potem tlači travma in se vam navidezno zdi da jih pravzaprav mrgoli kot mravlje na mravljišču![]()
Zakaj pa so bili že včeraj stožci postavljeni? Pa ne mi rečt da se je to nekdo danes zjutraj spomnil ko mu žena ni dala.Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
pa ti pa jankoviæ tud zgledaCitat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Romuni, okvirji in podobni so bili obveščeni en teden vnaprej.![]()
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ma dj ne seri nose dost furam na primorki in je tam recmo eden romun na 1000 ostalih....![]()
ne vem..al se pa zagledate v enega in vas potem tlači travma in se vam navidezno zdi da jih pravzaprav mrgoli kot mravlje na mravljišču![]()
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Tole danes je bila vaja za kdo ve kaj, kajti drugače ne vem kaj bi delala (med ostalimi) vojaška policija in kriminalisti na AC.