Izrael - Palestina

Kako že pravijo južno od kolpe? Nemože nam niko ništa.

...jači smo od sudbine... nekak tako gre komad

Floki

Guru
6. sep 2007
10.376
3.379
113
Američani temu pravijo kolateralna škoda, izraelci pa tehnična napaka. Problem je ker je teh tehničnih napak vsak dan precej.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.536
132
63
Američani temu pravijo kolateralna škoda, izraelci pa tehnična napaka. Problem je ker je teh tehničnih napak vsak dan precej.

Tud ce bi terorist zares obstajal, ga z raketo pac ne ciljas ce so zraven civilisti in noces nepotrebnih zrtev. Laz na laz na laz... :)

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

hermann

Guru
19. mar 2014
9.867
6.801
113
Kako se pa tam loči terorista od civilista? :sprasujemse: Sploh glede na podporo, ki naj bi jo imel hamas.

Ustreliš naključno pa je vedno veliko več kot 50% verjetnost, da si ubil terorista.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.376
3.379
113
Kako se pa tam loči terorista od civilista? :sprasujemse: Sploh glede na podporo, ki naj bi jo imel hamas.

Ustreliš naključno pa je vedno veliko več kot 50% verjetnost, da si ubil terorista.
Vsakemu ki ga ubiješ rečeš da je terorist tudi če je star samo 2 leti. Potem si ga ubil preden bo postal. Takšna je bolana izraelska logika.
Glede na njihovo logiko bi lahko rekli da so bili vsi prebivalci okupirane Ljubljane med drugo svetovno teroristi. Ker so se uprli fašizmu.

• Všeč mi je
Reactions: jest5

netko

Guru
25. jul 2007
7.200
2.518
113
Vsakemu ki ga ubiješ rečeš da je terorist tudi če je star samo 2 leti. Potem si ga ubil preden bo postal. Takšna je bolana izraelska logika.
Glede na njihovo logiko bi lahko rekli da so bili vsi prebivalci okupirane Ljubljane med drugo svetovno teroristi. Ker so se uprli fašizmu.
Dojencki in otroci v slovenskih breznih so tudi domobranski izdajalci ane in za povrh so jih se premalo kajne…

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.391
2.470
113
1752475295756.png

100% nimaš podatkov iz obeh strani! Ne meni govorit!
Torej ostane le možnost, da so ti povedali!

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5