Izrael - Palestina

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.042
2.959
113
  • Všeč mi je
Reactions: Matey in aljoman

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.342
11.365
113
to da trump gladko reče da bodo izselili palestince pa tam gazo spremenili v raj, je sicer bizarno (ceprav da tole obnoviš moraš dejansko ljudi nekam dat)... ampak še bolj bizarno mi pa je po svoje, da vsi arabski narodi kategorično še bolj temu nasprotujejo, noben noče bogih palestincev. Kruta.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in 8888

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.342
11.365
113
mislim da gre... na konc bi lahko ena jordanija in podobno rekla, tule imate tolk pa tolk kvadratov lahko pridete če hočete, prisrčno vabljeni...ampak ne..

sej židov tud noben noče..

Na konc je trump rekel, da lahko palestinci (pravi) pridejo tudi v USA. Spet bizarno.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.507
117
63
to da trump gladko reče da bodo izselili palestince pa tam gazo spremenili v raj, je sicer bizarno (ceprav da tole obnoviš moraš dejansko ljudi nekam dat)... ampak še bolj bizarno mi pa je po svoje, da vsi arabski narodi kategorično še bolj temu nasprotujejo, noben noče bogih palestincev. Kruta.
To ni trumpova ideja, niti ni nova ideja...

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.144
2.688
113
Ahmed, že znaš?

1739612298783.png

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.254
16.544
113

V Izrael prispela pošiljka ameriškega orožja​

• Gre za letalske bombe MK-84, ki jih je za Izrael nedavno odobrila administracija predsednika Donalda Trumpa, poroča francoska tiskovna agencija AFP.
  • Izraelski obrambni minister Izrael Kac je poudaril, da je pošiljka pomembna za izraelsko vojsko in dodaten dokaz močnega zavezništva med Izraelom in ZDA.
  • Administracija prejšnjega predsednika Joeja Bidna je blokirala pošiljko letalskih bomb Izraelu, Trump pa jih je po prevzemu položaja odobril.
  • Trumpova administracija je ta mesec odobrila prodajo za več kot 7,4 milijarde dolarjev bomb, raket in drugega orožja Izraelu.
  • Orožje je v Izrael prispelo tik pred začetkom Rubiovega obiska, s katerim začenja bližnjevzhodno turnejo. Pričakovati je, da bo Rubio s sogovorniki razpravljal o prekinitvi ognja v Gazi in Trumpovem načrtu za Gazo, ki predvideva izselitev Palestincev iz enklave ter njihovo preselitev v Egipt in Jordanijo.

• Všeč mi je
Reactions: leibstandarte

Rosenthal

Pripravnik
11. okt 2007
517
19
18
Smesno je tud to da Hamas ima izraelske talce, Izrael pa ima palestinske ujetnike.

Pač klasicna politicna igra kjer vedno najdejo ,in nekdo igra grešnega kozla,zato da se pleni naravne vire.
Gaza je menda prepolna nafte.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.107
544
113
tam ko se terc po tori rola
  • Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.042
2.959
113
Preberi cel članek - zastavo je izobesila njena prijateljica - mogoče palestinka; jaz nisem bral.

Imaš po Italiji dosti mavričnih zastav - so vsi LGBTQXY....?

• Všeč mi je
Reactions: motofrik