Izrael - Palestina

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Gkede na to, da vec kot 50% ljudi v Palestini podpira hamas, so bogi le tisti iz drugih 50%, ki pa so verjetno kolateralna skoda pri vsem tem.
In zdaj varnostni svet pravi, da je obleganje prepovedano.

Koliko orozja lahko imajo tako "male skupine"? Za en mesec?

varnostni svet ze zelo dolgo govori, da je obleganje protizakonito. sam eni pac lahko.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
Torej po tvoje je samomorilec(ki se razstreli) , malo bolj skrajen kot npr. Brejvik(al kva je že).
V končni fazi razlike ni nobene, razen , da ta ki se ni razstrelil lahko dela škodo še naprej.
Govora je bilo sicer o skrajnih kristjanih in da imamo enega celo na forumu. Breivik ni kristjan, če sem prav razumel kristjane celo sovraži.

Tako da ne, kar trdiš ni po moje. Terorist je terorist. Le da ena ideologija v imenu katere morijo teroristi malček bolj izstopa.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
  • Všeč mi je
Reactions: delter333 in map

corsol

Guru
11. mar 2010
3.082
1.036
113

Govora je bilo sicer o skrajnih kristjanih in da imamo enega celo na forumu. Breivik ni kristjan, če sem prav razumel kristjane celo sovraži.

Tako da ne, kar trdiš ni po moje. Terorist je terorist. Le da ena ideologija v imenu katere morijo teroristi malček bolj izstopa.
....na koncu so pa vsi skrajneži/teroristi ne glede na ideologijo za v isto luknjo, nianse ne igrajo vloge.

B81

22. jul 2007
37.619
10.913
113
Zgleda, da razviti svet ne bo nikoli vzpostavil miru v tem firtlu. Jebemtiboga kaksno zivljenje bi lahko blo na planetu, ce vere ne bi obstajale.
Tile se bodo potamanili, ostali bodo le najhujsi, ki jih verjetno itak vec ni tam.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.658
3.937
113
Ljubljana
hmpg.net
Baje da je tudi rezanje glav frocom.... pa vseeno zgleda jih ne moti.
Ali je to potrjeno?

ker recimo:

(vsak uboj, sploh otrok je vojni zločin, vendar, propaganda take vrste tudi ni na mestu)

corsol

Guru
11. mar 2010
3.082
1.036
113
Ali je to potrjeno?

ker recimo:

(vsak uboj, sploh otrok je vojni zločin, vendar, propaganda take vrste tudi ni na mestu)
Videl 1 twit , da izraelska vojska o tem ni seznanjena.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Zgleda, da razviti svet ne bo nikoli vzpostavil miru v tem firtlu. Jebemtiboga kaksno zivljenje bi lahko blo na planetu, ce vere ne bi obstajale.
Tile se bodo potamanili, ostali bodo le najhujsi, ki jih verjetno itak vec ni tam.

problem je, ker tisti ki ostane je se mocnejsi.

jap, svet brez religij bi bil precej lepsi... kaj vse poceli krizarji (in muslimami) za sirjenje vere... za kozlat!

ampak zdej so pa anglecki.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower