Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kaj imajo, zakaj jim gredo tako na živce, da jih hočejo dobesedno iztrebiti?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
zemljo... gre za klasicen rob z uporabo fasisticnih metod z malce genocida zraven
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
zemljo... gre za klasicen rob z uporabo fasisticnih metod z malce genocida zraven
A daj no... za tisti pljunek zemlje, da bi se kdo sekiral? Tako zelo, da bi Izraelci in Egipčani družno sodelovali pri genocidu?
Genocid izvedejo v parih sekundah, brez takega matranja in stroškov kot se zdaj grejo.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Za tisti pljunek zemlje se bi se nekdo konkretno sekira... Izrael in nekatere vlade tam sodelujejo (pa ne Egipt) sodelujejo tam ze nekaj casa pri sponzoriranju teroristov. Genocid ni omejen ali definiran z casom ali metodo. Sicer je genocid nemoce izvesti v "parih sekundah". Ali dneh/mesecih/....
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Sem ze vceraj studiral, kaj je tako posebnega na tej sliki...
Torej, kaj?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
eazy, je kakšen od sunitov se pravi tvojih kaj protestiral, kjer je naenkrat bilo ubitih približno isto kot v Gazi v zadnjih 2 tednih?
http://www.liveleak.com/view?i=7fd_1406604477
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Za tisti pljunek zemlje se bi se nekdo konkretno sekira... Izrael in nekatere vlade tam sodelujejo (pa ne Egipt) sodelujejo tam ze nekaj casa pri sponzoriranju teroristov. Genocid ni omejen ali definiran z casom ali metodo. Sicer je genocid nemoce izvesti v "parih sekundah". Ali dneh/mesecih/....
No jaz sem mnenja, da sama zemlja tam nima posebne vrednosti, drugače Izrael Egiptu nikdar ne bi vrnil nazaj Sinaja. In ne prepričaš me, da Egipt ne sodeluje, ker je soodgovoren za blokado Gaze.
Genocid nad Gazo pa Izraelska vojska z lahkoto izvede v parih sekundah... s cepljenjem atomov.
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
ZDA so nastavile egiptovsko vlado?
Ti si resno bolan.