Izrael - Palestina

B81

22. jul 2007
36.972
10.523
113
Kaj imajo, zakaj jim gredo tako na živce, da jih hočejo dobesedno iztrebiti?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
cheer.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kaj imajo, zakaj jim gredo tako na živce, da jih hočejo dobesedno iztrebiti?

zemljo... gre za klasicen rob z uporabo fasisticnih metod z malce genocida zraven

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.739
113
Sem ze vceraj studiral, kaj je tako posebnega na tej sliki...
confused-1.gif

Torej, kaj?

hermann

Guru
19. mar 2014
9.656
6.518
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
zemljo... gre za klasicen rob z uporabo fasisticnih metod z malce genocida zraven

A daj no... za tisti pljunek zemlje, da bi se kdo sekiral? Tako zelo, da bi Izraelci in Egipčani družno sodelovali pri genocidu?

Genocid izvedejo v parih sekundah, brez takega matranja in stroškov kot se zdaj grejo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

A daj no... za tisti pljunek zemlje, da bi se kdo sekiral? Tako zelo, da bi Izraelci in Egipčani družno sodelovali pri genocidu?

Genocid izvedejo v parih sekundah, brez takega matranja in stroškov kot se zdaj grejo.

Za tisti pljunek zemlje se bi se nekdo konkretno sekira... Izrael in nekatere vlade tam sodelujejo (pa ne Egipt) sodelujejo tam ze nekaj casa pri sponzoriranju teroristov. Genocid ni omejen ali definiran z casom ali metodo. Sicer je genocid nemoce izvesti v "parih sekundah". Ali dneh/mesecih/....

hermann

Guru
19. mar 2014
9.656
6.518
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Za tisti pljunek zemlje se bi se nekdo konkretno sekira... Izrael in nekatere vlade tam sodelujejo (pa ne Egipt) sodelujejo tam ze nekaj casa pri sponzoriranju teroristov. Genocid ni omejen ali definiran z casom ali metodo. Sicer je genocid nemoce izvesti v "parih sekundah". Ali dneh/mesecih/....

No jaz sem mnenja, da sama zemlja tam nima posebne vrednosti, drugače Izrael Egiptu nikdar ne bi vrnil nazaj Sinaja. In ne prepričaš me, da Egipt ne sodeluje, ker je soodgovoren za blokado Gaze.

Genocid nad Gazo pa Izraelska vojska z lahkoto izvede v parih sekundah... s cepljenjem atomov.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.355
6.146
113

Edina elektrarna na območju Gaze.

bc5c5ff0-173a-11e4-8ca0-13347c761ba2_AP818313698986_17.jpg

d1cef940-1737-11e4-a61d-77b69102e0d1_RTR40HHX.jpg

Gaza.

Danes je sicer "tridnevno premirje ob ramazanskem bajramu".

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

No jaz sem mnenja, da sama zemlja tam nima posebne vrednosti, drugače Izrael Egiptu nikdar ne bi vrnil nazaj Sinaja. In ne prepričaš me, da Egipt ne sodeluje, ker je soodgovoren za blokado Gaze.

Genocid nad Gazo pa Izraelska vojska z lahkoto izvede v parih sekundah... s cepljenjem atomov.

Si prespal zadnjih 20 let ali pa vsaj zadnjih par. Vse vlade (vkljucno z Egiptom) so pod kontrolo Zahoda. Sploh Egipt z nastavljeno vlado. Cepljenje atomov ni genocid ceprav zveni uceno. Cilj je pridobiti ozemlje ,ki je z cepljenjem atomov nekako neuporabno.