Tisti islamski in židovski zblojeni skrajneži so pa full kool in pravi človekoljubi. Sem pa že raje sick in to s ponosom!Sem ti napisal, sick.
Tisti islamski in židovski zblojeni skrajneži so pa full kool in pravi človekoljubi. Sem pa že raje sick in to s ponosom!Sem ti napisal, sick.
Dober in srečen musliman je mrtev musliman.
Tole si napisal, ko si že pozabil. Ne mi o bolanih skrajnežih, vas je par tukaj na alterjuNo prav. Dober žid je mrtev žid. Je zdaj bolje? Si zdaj ti ponsen name?
Vidš, tako delujete desno misleči. Jaz govorim o Palestnicih na splošno, ti pa spreobračaš besede o ekstremistih.Zakon in Kalbo, sta vesela? Kaj se takim reče? Gnide,kozjejebci kar tudi so...?Za vaju verjetno revčki,celo ljudje.
Za tele naše desne skrajneže so vsi isti.Vidš, tako delujete desno misleči. Jaz govorim o Palestnicih na splošno, ti pa spreobračaš besede o ekstremistih.
Si šel k spovedi, ker lažeš in zavajaš?Zakon in Kalbo, sta vesela? Kaj se takim reče? Gnide,kozjejebci kar tudi so...?Za vaju verjetno revčki,celo ljudje.
Torej rezanje glave ti enačiš z koleteralno škodo...Da ne bo samo govora o palestnskih skrajnežih, ki nimajo morale. Na drugi strani uradna izraelska vojska, ki bi naj bila moralna in bi naj delovala po vojni doktrini, počne enako.
Si šel k spovedi, ker lažeš in zavajaš?
Torej rezanje glave ti enačiš z koleteralno škodo...
Zakon, point je izkrivljena taktika Hamasa in skrivanje za nedolžnimi. Imajo tarčo na hrbtu umazana taktika pa je posledica nedolžnih žrtev.
Hamas ima vso možnost frontalnega dvoboja brez civilnih žrtev.....
Kot rečeno, Egipt nima zastonj meje zaprte. Ne spusti niti žensk in otrok...
How fucked up is that...
Nekaj je stem ljudstvom močno narobe, da jih niti bratje v veri ne marajo.....
Ko so napadali rezali glave ste opravičevali kot boj za svobodo, ko se branijo pa cvilite in se sklicujete na ženevske konvencije in mednarodno pravo..
Hamas je teroristična organizacija financirana iz strani pretežno Irana. Njim ni mar za Palestince, Izraelci pa ne morajo tvegati gverilskega boja in ogromnih izgub zaradi tega, posledično je visoka koleterarna škoda na strani Palestine.
Vodja Hamasa je lepo povedal, da so delali po navodilih Irana, ta pa sedaj vpletenost zanika... Govorimo o zidu Izraela, po drugi strani gledamo zid Egipta. Pa se noben ne vpraša zakaj je tako.
psss morala se neha, ko vidš svoje ljudstvo zaklano ko prašiče in pač greš z najmanjšim tveganjem za svojo vojsko. Ko imaš ti familijo v vojski pričakuješ točno to. Ampak tvoje moraliziranje tukaj je res fenomenalno, ko bi ti opica spustila rafal nad glavo ali pa dala nož na bližnje bi te vprašal o morali.
V Palestini ni rešitve kot brute force. Sporazuma nikoli ne bo, je bil z Fatahom, pa so ga minirali Hamasovci.
Imamo tudi druge indice, da so muslimani problematični... govor muslimanskih liderjev EU, da njih očijo kaj so muslimanski migranti in da delajo veliko napako ko jih sprejemajo....
paradox, da ga ni večjega!
Ne kolega! Point je več desetletno drkanje v glavo Palestncev s strani Izraelcev. Vedno nova naselja in kraja tujega ozemlja. Enkrat je pač dovolj. Saj, če bi jaz ubil tvojega otroka, bi mi verjetno ti tudi odrezal glavo. Dvomim, da bi me povabil na pogovor.Zakon, point je izkrivljena taktika Hamasa in skrivanje za nedolžnimi. Imajo tarčo na hrbtu umazana taktika pa je posledica nedolžnih žrtev.
oo ti bi rezal glavo?Ne kolega! Point je več desetletno drkanje v glavo Palestncev s strani Izraelcev. Vedno nova naselja in kraja tujega ozemlja. Enkrat je pač dovolj. Saj, če bi jaz ubil tvojega otroka, bi mi verjetno ti tudi odrezal glavo. Dvomim, da bi me povabil na pogovor.
Drkanje da jih ne spustijo čez zid... Glede na mentaliteto te horde a se čudiš...o, dobro jutro.
bos danes napisal kaj je namen naselbin in stalno fucked up drkanje civilistov?
A to name leti? Kje si mene našel?Rasno, kakšen sick mind. Ti si ponos osemki, pa 123 mačku, stardecu, moserju...
Enkrat je pač dovolj. Saj, če bi jaz ubil tvojega otroka, bi mi verjetno ti tudi odrezal glavo. Dvomim, da bi me povabil na pogovor.
civilisti, ki mečejo kamne v glavo..., a tko kot pr nas granitne kocke pol pa so levičarji rekli da jih je policija zaplinjevala...
dej nehi no..
name naselbin je poselitev?
oo ti bi rezal glavo?
Ne nism tolk primitiven, kot ti....
Torej opravičuješ akcije, kulll potem se ne pritožuj sedaj..
Še enkrat koleterarna škoda je posledica Hamasa, ta pa ima 50% podoro.. Zid imajo tudi z Egiptom. Očitno je nekaj močno narobe.
Zanimivo pa je, da je problem v Gazi pri Fatahovcih pa ni takih problemov...
Jest samo pravim, če so iskali bodo dobili, v tem ne vidim problema. Glede na tvoje bluzenje je obramba potem legitimna stvar Izraela. Če se pa ti bi spravil na močnejšega pa je tvoja odločitev.
Verjetno bi se ti usral, una horda ki sedaj tuli se ni....
Lih pametni ravno niso..... Če pa je res, da nimajo kaj izgubit (kot praviš), pol pa v čem je sedaj problem....
Kar iščejo so najdli...
Tako kot izrael. Naj ne jokajo zdej.Kar iščejo so najdli...
Ni nate letelo, my badA to name leti? Kje si mene našel?
enako, me pa veseli, da Z države zastopijo Izrael...Vidim, da živiš v svojem svetu. Brezveze še kaj povedat prepričanemu.