Zaenkrat.Musliči pobijejo največ svojih in to je fact..
Zaenkrat.Musliči pobijejo največ svojih in to je fact..
In to s kolesi!Lahko bi šli naši kolesarji in Metelkovci mal pomagat tja dol.
Samo predlagam....
Vsakodnevnih ponižanj Palestincev, nasilja izraelske policije in vojske nad otroci, ženskami, razseljevanje Palestincev, kraje njihovega ozemlja, uničevanje hiš, sadovnjakov, političnih obsodb, brutalnih umorov celo palestinskih novinarjev – tega je toliko, da razlogov za upor Hamasa res ni potrebno iskati.
tele s kapicami in črnimi klobuki, tole isto kot isis...
V Donbassu in Lugansku se je dogajalo ravno nasprotno kot pišeš.V sosednji temi te pa prav nič ne moti poniževanje ukrajincev iz strani rusov, kraje ozemlja, uničevanje hiš, umori novinarjev....
Saj to je itak proxy vojna podžgana iz strani Irana, kateri se bodo borili do zadnjega Palestinca!
Mislim a resno? Spet prihajajo na plano zarote ZDA. Ni teme in dogodka v svetu za katerega ni kriva Amerika, to se Putinu smeji, njegova PR mašinerija je naredila večjo štalo kot vojska v Ukrajini.Morda pa nestabilna EU bolj ustreza ZDA? PA nestabilna Rusija tudi bolj ustreza ZDA? PA nestabilna Kitajska tudi bolj ustreza ZDA?
A si bil tam?V Donbassu in Lugansku se je dogajalo ravno nasprotno kot pišeš.
Da ne omenjam Odesse 2014 za prvi maj.
Kakšne zarote? To, da nestabilna in politično ter gospodarsko oslabljena EU ustreza vsem njenim takšnim in drugačnim tekmecem oz. konkurentom med katere poleg Rusije in Kitajske nedvomno sodijo tudi ZDA, je golo dejstvo izpostavitev katerega pa samo po sebi ne namiguje na krivdo ZDA za trenutni konflikt kljub drugemu dejstvu, da so v preteklosti ZDA na različne načine posredno in neposredno že zakuhale marsikatero proxy ali pa državljansko vojno.Mislim a resno? Spet prihajajo na plano zarote ZDA. Ni teme in dogodka v svetu za katerega ni kriva Amerika, to se Putinu smeji, njegova PR mašinerija je naredila večjo štalo kot vojska v Ukrajini.
A ni imel Putin rojstni dan včeraj? Te stvari niso naključne. Palestinci so izpadli res glupo, drugače ne morem napisat.
lahko, da je vse namerno in sprovocirano
razlog za dokončno rešitev palestinskega vprašanja
Ni treba da je povezava neposredna. Lahko tudi napletes basen cez vec stvari, glavno da na koncu prides do zda.Itak. Danes sem zaprt. Krive so ZDA, ker sem včeraj jedel v McDju. Kaj so ga pa prasci k nam izvozili. Tako nekako, ne?
No mogoče sem si narobe razlagal post od delterja ampak razmišljanje, da ZDA ni v interesu obstoj nestabilne EU pač ni realno, predhoden ferdov post pa si razlagam kot dopolnitev komu je to tudi v interesu.No ampak v tem primeru je zda dala pospesek v iranu da so lazje pomagali, oz pac skrajni levicarji v usa z brandonom na celu.
ampak ja, perdo je pac indoktriniran da je za vse kriva usa, kdo pa bo drug.
No mogoče sem si narobe razlagal post od delterja ampak razmišljanje, da ZDA ni v interesu obstoj nestabilne EU pač ni realno, predhoden ferdov post pa si razlagam kot dopolnitev komu je to tudi v interesu.
V Donbassu in Lugansku se je dogajalo ravno nasprotno kot pišeš.
Da ne omenjam Odesse 2014 za prvi maj.