al narobe čutim lokalne hamasovce da opravičujejo da je hamas v stiski ker ni mogel uspešno skrivati talcev in da niso oni nič krivi?
Nekam z gotovostjo piše takele trditve. Kot bi bil zraven in videl in veroval. Dejansko pa nihče od nas nima pojma, kakšno je stanje dol in kako je Hamas s talci delal. Videli pa smo lahko, kaj so počeli takoj po napadu na Izrael z nekaterimi trupli. Pa še ni bilo nobenega bombardiranja.Trupla je izmaličil Izrael s svojim bombardiranjem vse povprek.
celo več simpatizirajo...al narobe čutim lokalne hamasovce da opravičujejo da je hamas v stiski ker ni mogel uspešno skrivati talcev in da niso oni nič krivi?
A so talci bli privezani sred ulice? Po pričevanjih so bili v rovih, kjer jih napadi niso dosegli.Samo to še. Trupla je izmaličil Izrael s svojim bombardiranjem vse povprek.
Pa sej je jasno, Zakončku ni.....A so talci bli privezani sred ulice? Po pričevanjih so bili v rovih, kjer jih napadi niso dosegli.
Sicer pa, zakaj jih "niso našli"...
Henij, kaj pa če so se hamasovci izživljali nad trupli in jih iznakazali? Ne to ni mogoče, saj so vendar vaši!Samo to še. Trupla je izmaličil Izrael s svojim bombardiranjem vse povprek.
How many Palestinians is Israel not releasing?kdo se ne drži dogovora?
O čem ti pišeš?mogoče je zdaj čas da dajo oni video ven, da se hamasovčki malo umirijo
model a ti hamasu verjameš? ti veš da so naslednji dan po podpisu te zadeve izvedli ene par javnih usmrtitev? Ker da baje so bili to izraelski špijoni. Palestinci se sedaj skrivajo pred njimi, ker jih je strah, ker so moteni, ti pa s tem da ne morejo do trupel, da se Izraelci ne držijo dogovora itd.Hamas je rekel, da bodo izpustili vse talce in predali trupla. Vsa trupla, ki so jih imeli in jih našli so jim predali. Kaj od tega niso naredili?
kaj majo usmrtitve veze s talci ? in ko se s talci premikas medtem ko tanki nate streljajo in se zgradbe rusijo, bi ti zapisvou kje je kdo ostal zakopan, da ga bos kasneje nasel ? mal bolj zivljenski bod in ne kavc-razmisljatmodel a ti hamasu verjameš? ti veš da so naslednji dan po podpisu te zadeve izvedli ene par javnih usmrtitev? Ker da baje so bili to izraelski špijoni. Palestinci se sedaj skrivajo pred njimi, ker jih je strah, ker so moteni, ti pa s tem da ne morejo do trupel, da se Izraelci ne držijo dogovora itd.
no no, tanki so posledica ugrabitev, tako da ...kaj majo usmrtitve veze s talci ? in ko se s talci premikas medtem ko tanki nate streljajo in se zgradbe rusijo, bi ti zapisvou kje je kdo ostal zakopan, da ga bos kasneje nasel ? mal bolj zivljenski bod in ne kavc-razmisljat
Spet, kaj imajo ugrabitve veze s tem, da ne vedo, kje vse so trupla talcev, jaz sem komentiral na tvoj odgovor zakon-u, kjer si ga razvlekel z drugimi dogodki, in na mojega istono no, tanki so posledica ugrabitev, tako da ...
kaj majo skupnega? ja ruševine, posledično Hamas ne ve kje ima trupla...Spet, kaj imajo ugrabitve veze s tem, da ne vedo, kje vse so trupla talcev, jaz sem komentiral na tvoj odgovor zakon-u, kjer si ga razvlekel z drugimi dogodki, in na mojega isto
Seveda verjame, kot še cel kup podobno motenih osebkov. Hamas je vendar društvo najbolj poštenih in prijaznih ljudi kar jih premore naš svet.model a ti hamasu verjameš?
kaj misliš, skoraj bi blo boljš, če hamasovci ne bi napadli 7.10.2023, ni res?kaj majo usmrtitve veze s talci ? in ko se s talci premikas medtem ko tanki nate streljajo in se zgradbe rusijo, bi ti zapisvou kje je kdo ostal zakopan, da ga bos kasneje nasel ? mal bolj zivljenski bod in ne kavc-razmisljat
Model, z ti Izraelu verjameš?model a ti hamasu verjameš? ti veš da so naslednji dan po podpisu te zadeve izvedli ene par javnih usmrtitev? Ker da baje so bili to izraelski špijoni. Palestinci se sedaj skrivajo pred njimi, ker jih je strah, ker so moteni, ti pa s tem da ne morejo do trupel, da se Izraelci ne držijo dogovora itd.
Komu pa ti verjameš?Model, z ti Izraelu verjameš?