Verjetno je mislil na IRANSKO revolucionarno gardo.Teli pa res niso nobenega.
Verjetno je mislil na IRANSKO revolucionarno gardo.Teli pa res niso nobenega.
Sem se update-al: slabih 10MIO je Izraelcev.Če bi lahko, bi islamisti - sodeč po njihovih lastnih izjavah - pobili vse Izraelce kar je potem koliko, 8MIO ljudi?
Leta 1970 jih je bilo mislim da okoli 3,2 Mio..... Tako iz glave.Sem se update-al: slabih 10MIO je Izraelcev.
Tako da iz prve izjave sledi: še premalo "smo" jih.Sem se update-al: slabih 10MIO je Izraelcev.
Iz 3,2MIO na slabih 10MIO v cca.50ih letih, torej jih je cca.3x toliko, lepa. Za primerjavo navajam še številke za Palestince - Leta 1970 je bilo število Palestincev, ki so živeli na območju današnje Palestine, ter v sosednjih državah in diaspori, ocenjeno na približno 1,5 milijona. Leta 2023 pa je bilo število Palestincev ocenjevano na približno 5,3 milijona na Zahodnem bregu in v Gazi, ter dodatnih 1,5 milijona v drugih državah, kar skupno znaša okoli 6,8 milijona.Leta 1970 jih je bilo mislim da okoli 3,2 Mio..... Tako iz glave.
Kaj češ, priseljevanje.Iz 3,2MIO na slabih 10MIO v cca.50ih letih, torej jih je cca.3x toliko, lepa. Za primerjavo navajam še številke za Palestince - Leta 1970 je bilo število Palestincev, ki so živeli na območju današnje Palestine, ter v sosednjih državah in diaspori, ocenjeno na približno 1,5 milijona. Leta 2023 pa je bilo število Palestincev ocenjevano na približno 5,3 milijona na Zahodnem bregu in v Gazi, ter dodatnih 1,5 milijona v drugih državah, kar skupno znaša okoli 6,8 milijona.
V primerjavi z Izraelci, ki jih je zdaj 3x toliko kot leta 1970, je Palestincev torej dobrih 6x toliko kljub situaciji v kateri so vsa ta desetletja.
Vir - ChatGPT
Pri Izraelcih priseljevanje, pri Palestincih pa nataliteta. Zdaj moramo še ugotoviti povprečno starost enih in drugih.Kaj češ, priseljevanje.
Verjetno izstreljeno izven Irana.Bo kakšen komentar kako Iran ni upal s superiornimi ruskimi S300 in S400, sklatiti niti enega 50 let starega F15?
Prej bi rekel da so uporabili F 35 kot pa F 15.Bo kakšen komentar kako Iran ni upal s superiornimi ruskimi S300 in S400, sklatiti niti enega 50 let starega F15?
aja, teh si pa ne upajo sklatitPrej bi rekel da so uporabili F 35 kot pa F 15.
Sem videl ja da so bili in F 15 in F 35..... Skupno naj bi bilo 100 letal.Po temule spodaj sodeč so bili F15:
Upajo že, samo nimajo s čim.aja, teh si pa ne upajo sklatit
itak je šlo za demonstracijo, Izraelci so "prek kanalov" poslali obvestilo Iranu pred začetkom