Meni je jasno, enim mal višje gor ni. Saj ni težko mal prebrat al je?Vsak ki je z dokumentom potrdil da pride iz vojnih območij. Saj ni težko, ali?
Meni je jasno, enim mal višje gor ni. Saj ni težko mal prebrat al je?Vsak ki je z dokumentom potrdil da pride iz vojnih območij. Saj ni težko, ali?
A Libanon je bil vojno območje do pred nekaj dnevi, ko je po njem udaril Izrael?A tako je to po tvoje. Se pravi, tisti ki dejansko bežijo iz vojnih območij, so vojni begunci, ko pa pridejo do EU, pa postanejo ekonomski?
Sicer pa, brezpredmetno glede na sestavo "beguncev" ki prihajajo jih ni prav veliko iz Libanona.A Libanon je bil vojno območje do pred nekaj dnevi, ko je po njem udaril Izrael?
Ja, ker je ogromno varnih držav bliže. Kaj ti ni jasno?A tako je to po tvoje. Se pravi, tisti ki dejansko bežijo iz vojnih območij, so vojni begunci, ko pa pridejo do EU, pa postanejo ekonomski?
Dimče srat pejd, morda kordija daš na svobodo.Pa dobr Safet, zate vem da nisi diht. Daj preberi o čem se gre, preden drisko navržeš, a bo šlo?
To je način komunikacije ki ti je blizu. Kaj naj se normalen človek s tabo meni?Dimče srat pejd, morda kordija daš na svobodo.
Safet je na tvojem nivoju dragi občan. Holobist je pa nekaj drugega. Če dojemaš?To je način komunikacije ki ti je blizu. Kaj naj se normalen človek s tabo meni?
Jaz čist dobro ločim, vidim pa, da imate eni težave s tem, kaj je begunec in kaj je pijavka.Res je brezpredmetno, če ne ločuješ med enimi in drugimi.
Kmer bo ločil kaj je pijavka?Jaz čist dobro ločim, vidim pa, da imate eni težave s tem, kaj je begunec in kaj je pijavka.
Nisi prebral kaj sem napisal.Jaz čist dobro ločim, vidim pa, da imate eni težave s tem, kaj je begunec in kaj je pijavka.