Ti si pa naci, ker naša država podpira Ukrajino.Seveda odraža celotno nacijo, saj služijo vsi od 18. leta dalje.
Ti si pa naci, ker naša država podpira Ukrajino.Seveda odraža celotno nacijo, saj služijo vsi od 18. leta dalje.
Si mislil politični vrh, ker ljudje glih ne najbolj.Ti si pa naci, ker naša država podpira Ukrajino.
Mlajši od 18 niso naciji, ker ji še ne služijo.Ti si pa naci, ker naša država podpira Ukrajino.
Ni važno, kaj storijo, nekateri te neandertalce zagovarjajo vedno...Sej nism reku da 5 mesecev niso jedl, ni pa hrane na pretek. In ko pride konvoj, je tu se IDF ki veselo "po nesreci" strelja na mnozico. S kavca komentirat je najlazje
se opravičujem, če je bizi mlajši od 18 letMlajši od 18 niso naciji, ker ji še ne služijo.
Recimo, če CNN in BBC in you name it, s filmskim gradivom dokazujejo, da je IDF najprej začel streljati potem se je pa začela panika, kaj pa misliš, kako bi ti govoril?Rečimo, če me obkoli 500 golorokih Hamasovcev, kaj pa misliš da bi storil? Najprej jih opozorim in če ni učinka, ustrezno ukrepam.
Recimo da te ne obkolijo, ti jih pa pobijes in kot edini izvor informacij reces, da so te obkolili.Rečimo, če me obkoli 500 golorokih Hamasovcev, kaj pa misliš da bi storil? Najprej jih opozorim in če ni učinka, ustrezno ukrepam.
A vsaj enega osebno poznas ali si zgolj rasist ?Ni važno, kaj storijo, nekateri te neandertalce zagovarjajo vedno...
Iz tega posta direkt dva, za enega sem še siguren, ampak se še ni pofočkal... jebat ga, če si lačen, lahko razbijaš in ubijaš, pašteta ti valda pripada...A vsaj enega osebno poznas ali si zgolj rasist ?
Bolj všečno, kot greznica muslimanov.
no hudičeva USA bo naredila pristanišče v gazi za ladje s pomočjo.