Kitajci čakajo kaj bo z Iranom.V celi zgodvi me presenecajo kitajci, ki imajo zdajle idealne razmere za operacijo tajvan pa so kar tiho zaenkrat
Če gresta Izrael in zda na Iran, je tajvan kitajski.
Kitajci čakajo kaj bo z Iranom.V celi zgodvi me presenecajo kitajci, ki imajo zdajle idealne razmere za operacijo tajvan pa so kar tiho zaenkrat
Izraelci so tako sigurni v to, da nikoli ne bodo za to odgovarjal, da vsem na očeh delajo take posnetke in se smejejo vsem, medtem ko naša politika in Evropa trdno stoji z Izraelom, a v isti sapi pa imajo drznost omenjati Rusijo kot nemce izpred 80 let.
Takrat ko Hamas to počne naši plešejo, ko se pa zadeva obrne pa jočejo.Nisem zasledil, da bi se ti zgražal, ko je humus počel isto:
Jest tud nism zasledil posnetka hamasa, zgolj izjave izraelcev, ki so zelo "verodostojne"Nisem zasledil, da bi se ti zgražal, ko je humus počel isto:
IDF to počne že 70 let.Takrat ko Hamas to počne naši plešejo, ko se pa zadeva obrne pa jočejo.
Je pa tko. Se hvalite z znanjem uporabe interneta. Celo na Yaotubetu so posnetki!Jest tud nism zasledil posnetka hamasa, zgolj izjave izraelcev, ki so zelo "verodostojne"
Dajmo se že dogovorit, kako daleč v zgodovino bomo šli.IDF to počne že 70 let.
Sankcij nobenih.
Pred izraelskim veleposlaništvom v Washingtonu se je protestno zažgal ameriški vojak
Pred izraelskim veleposlaništvom v Washingtonu se je protestno zažgal ameriški vojak | 24ur.com
Pred izraelskim veleposlaništvom v Washingtonu se je v nedeljo zažgal pripadnik ameriške vojske, s čimer je po poročanju ameriških medijev izrazil nasprotovanje izraelski ofenzivi na območju Gaze. Reševalci so ga zaradi hudih opeklin odpeljali na zdravljenje v bolnišnico, kjer je kasneje umrl.www.24ur.com
Palestinci to počno že 70 let!IDF to počne že 70 let.
Sankcij nobenih.
Sosed je 100x močnejši od mene. Seveda mi ne bi bilo všeč, seveda bi se upiral. Ampak ne bi bil presenečen, če me bo imel poln k. in me zradiral do konca, ker to moč ima.Kaj vi bi mirno gledali, ko bi vam sosed na vaši zemlji začel gradit? In to že vrsto let, malo po malo.
Kako? Če pa Izrael noče nič slišati o Palestinski državi. Pa hebe se mu za mednarodno skupnost. So vse inštitucije proti širitvi židovskih naselbin, pa se Izrael poserje na to in gradi dalje.Edina opcija bi bila doseči premirje/dogovor v sklopu mednarodne skupnosti.
Najprej se pokaže enotnost z izvolitvijo legitimnega vodstva, ki ima 100% podporo k ureditvi teh razmer. Nato se začnejo pogovori z mednarodno skupnostjo, ki pritisne na Izrael, da se začne pogovarjati. Daleč od tega, da je preprosto. Ampak dejstvo je, da tile mojstri padejo že pri osnovi, torej podpora enemu (nenasilnemu) vodstvu, ki bi poizkušal uresničit cilj. Dokler pa bi jih 5 kaj naredilo v to smer, 95, pa jih raje vpije in kolje, se pa z njimi noben ne bo pogovarjal.Kako? Če pa Izrael noče nič slišati o Palestinski državi. Pa hebe se mu za mednarodno skupnost. So vse inštitucije proti širitvi židovskih naselbin, pa se Izrael poserje na to in gradi dalje.
Najprej se pokaže enotnost z izvolitvijo legitimnega vodstva, ki ima 100% podporo k ureditvi teh razmer. Nato se začnejo pogovori z mednarodno skupnostjo, ki pritisne na Izrael, da se začne pogovarjati. Daleč od tega, da je preprosto. Ampak dejstvo je, da tile mojstri padejo že pri osnovi, torej podpora enemu (nenasilnemu) vodstvu, ki bi poizkušal uresničit cilj. Dokler pa bi jih 5 kaj naredilo v to smer, 95, pa jih raje vpije in kolje, se pa z njimi noben ne bo pogovarjal.
Izrael je premočan za Palestince, da bi se med sabo lahko menili z nasiljem in to bi jim moralo biti že počasi jasno, ko so izgubili že skoraj vse.
Dodatno so tako trdi, da nimajo podpore niti pri sosednjih državah iste vere.