Koga zagovarjam? Samo ogledalo sem nastavil dežurnemu naciju.Kolk morš bit prfuknjen, da vsakič zagovarjaš neke kretene pod pretvezo, sej so oni drugi tudi to isto počeli... Dve napaki sta dve napaki, ne pa da druga napaka izniči prvo in je sedaj vse ok...
Ni bilo prav, kdo pravi da je bilo prav? Je bilo prav kar je komunizem počel po vojni, je prav kar putin počne v Ukrajini? Ni prav!Vse lepo in prav, ko so belci doli počeli isto.
Fašist?
Koga zagovarjam? Samo ogledalo sem nastavil dežurnemu naciju.
Super. Še v cicibana pošlji.Evo ogledalo: Od aljomana žena po nesreči povozi sosedovega mulca, ki kasneje zaradi poškodb umre... sosed potem zakolje to žensko, aljoman pa reče: pravilno, itak je ona prej do smrti povozila njegovega otroka...
To bi bla lohk tvoja diplomska naloga: kako dolgo bi morali sedaj črnci za sužnje vzeti belce, da se stvar uredi...Super. Še v cicibana pošlji.
A boš moj mentor?To bi bla lohk tvoja diplomska naloga: kako dolgo bi morali sedaj črnci za sužnje vzeti belce, da se stvar uredi...
Pa še malo UK propagande, škoda da ne napišejo, da so vse štiri vojakinje izraelske vojske in ne neke mimoidoče pobrane.
Evo Floki. Isto razmišljanje a strani mirsadaPa še malo UK propagande, škoda da ne napišejo, da so vse štiri vojakinje izraelske vojske in ne neke mimoidoče pobrane.
Poglej priponko 78663
A mu je srb baretiĆ grozil ?
Poglej priponko 78800