Vsem je jasno, samo našim levičarjem ne.Zadel je bistvo
Tole je pa resnica za laži, ki si jih tako lepo požrl, na katere se opiraš:
Max Blumenthal: (TheGrayZone) - What the IDF Did on Christmas
Max Blumenthal: (TheGrayZone) - What the IDF Did on ChristmasJoin investigative journalist Max Blumenthal and me as we peel back the layers of one of the mos...www.youtube.com
Mimogrede, Max Blumenthal je židovski raziskovalni novinar.
Seveda je bolano. Še bolj bolano je, da ti to projeciraš na vse muslimane. Zakaj nikoli ne obsodiš dejanj kakega sprevrženega slovenca? Ker slovenci so biseri?A za tebe je bolano to kar prikazujejo linki,kjer ti s sliko pokaže kaj so muslimani?
Seveda obsojamo... a si pozabil barbara rove i n 500 drugih?Seveda je bolano. Še bolj bolano je, da ti to projeciraš na vse muslimane. Zakaj nikoli ne obsodiš dejanj kakega sprevrženega slovenca? Ker slovenci so biseri?
Kaj pa tvoji farji, nikoli ne obsojaš njihovih svinjarij. To je tebi sprejemljivo očitno?
Seveda je bolano. Še bolj bolano je, da ti to projeciraš na vse muslimane. Zakaj nikoli ne obsodiš dejanj kakega sprevrženega slovenca? Ker slovenci so biseri?
Kaj pa tvoji farji, nikoli ne obsojaš njihovih svinjarij. To je tebi sprejemljivo očitno?
Očitno še nisi prebral mojega gneva nad pedofili. Vedno obsodil,saj so to gnana dejanja. Ti pa nisi sposoben niti lajkati, ko mujoti na veliko posiljujejo dečke in deklice. Ti, MSenjur,Jest5,Kalbo( bizi in Ferdo) semi smilite,ker podpirate uničevanje,bele rase v Evropi skupaj z Krščanstvom in podpirate vse tujeSeveda je bolano. Še bolj bolano je, da ti to projeciraš na vse muslimane. Zakaj nikoli ne obsodiš dejanj kakega sprevrženega slovenca? Ker slovenci so biseri?
Zakaj naj lajkam tvoj sick fetiš? In nikoli ne podpiram tega in se ne smejim temu. Dokaži nasprotno.Očitno še nisi prebral mojega gneva nad pedofili. Vedno obsodil,saj so to gnana dejanja. Ti pa nisi sposoben niti lajkati, ko mujoti na veliko posiljujejo dečke in deklice. Ti, MSenjur,Jest5,Kalbo( bizi in Ferdo) semi smilite,ker podpirate uničevanje,bele rase v Evropi skupaj z Krščanstvom in podpirate vse tuje
Ti tudi projeciraš na vse muslimane, kot oni bolnik. In pedofilija ni normalna in sprejemljiva ne takrat ne danes. Obračaj in opravičuj kakor želiš.Musliči pa take zadeve prakticirajo še danes in to bolj kot ne z blagoslovom tistih bolj posvečenih
A za tebe je bolano to kar prikazujejo linki,kjer ti s sliko pokaže kaj so muslimani?
Ti tudi projeciraš na vse muslimane, kot oni bolnik. In pedofilija ni normalna in sprejemljiva ne takrat ne danes. Obračaj in opravičuj kakor želiš.
Izraelski minister za finance Bezalel Smotrič je dejal, da zagovarja ponovno naselitev Gaze z judovskimi naseljenci. Izrael jih je sicer približno 8000 skupaj z vojsko iz Gaze umaknil leta 2005, a je pri tem ohranil nadzor nad zračnim prostorom, mejami in ozemeljskimi vodami.
Smotrič je za vojaški radio dejal, da se bo zgodil odhod Palestincev "in mi bomo živeli v Gazi". Kot je dejal, Izrael ne bo dovolil, da bo v Gazi živelo dva milijona ljudi. Kot možnost je omenil, da bi tam ostalo od 100.000 do 200.000 Arabcev.
Očitno še nisi prebral mojega gneva nad pedofili. Vedno obsodil,saj so to gnana dejanja. Ti pa nisi sposoben niti lajkati, ko mujoti na veliko posiljujejo dečke in deklice. Ti, MSenjur,Jest5,Kalbo( bizi in Ferdo) semi smilite,ker podpirate uničevanje,bele rase v Evropi skupaj z Krščanstvom in podpirate vse tuje
Zdej ne bom o kontextu...stari, sploh ne sledis.
bolano mi je, da ti mene oznacujes za naivneza. in s tem, da me oznacujes v kontekstu, ko nisem pisal o nobenih prepricanjih. ker si pac mogu nekaj bleknit...
tko da, dej bodi tiho, kar se tice naivnosti in religije. oz. kot se lepse rece, najprej pometi pred svojim pragom.
Zdej ne bom o kontextu...
....ampak to da si naiven na večih področjih je pa jasno večini na forumu!
Statisticno (primer UK 2020) je 12% posiljevalcev muslimanov, ostali % so ostale religije. Seveda to, kar se dogaja znotraj krscanskih ustanov ne pride niti ven.Očitno še nisi prebral mojega gneva nad pedofili. Vedno obsodil,saj so to gnana dejanja. Ti pa nisi sposoben niti lajkati, ko mujoti na veliko posiljujejo dečke in deklice. Ti, MSenjur,Jest5,Kalbo( bizi in Ferdo) semi smilite,ker podpirate uničevanje,bele rase v Evropi skupaj z Krščanstvom in podpirate vse tuje
Ja ampak po defoltu je kriv Zahod in USA.no ja... kako bi pa lahko eu ustavila izraelce? nima nobenega vzvoda. ne more.
kako bo eu ustavila ruse v ua? ne more.
kako bo ustavila kitajce pri tajvanu? ne more.
to so pac igre velikih, in vec kot opazovati ne moremo.
Ja koliko muslimank pa bi prijavilo posilstvo, a tam bo pa vse transparentno? Ja pa de!Statisticno (primer UK 2020) je 12% posiljevalcev muslimanov, ostali % so ostale religije. Seveda to, kar se dogaja znotraj krscanskih ustanov ne pride niti ven.