Izrael - Palestina

zakon

Guru
16. maj 2008
8.816
842
113
toti Maribor
Meni ne bo nikoli jasno, kako lahko nekateri zaradi nestrinjanja z razmišlanjem drugih, pričnejo debato na osebnih žalitvah in omenjanja nekaterih zadev, ki nimajo popolnoma nič s temo. Včasih žal dobim občutek, kot da se pogovarjam z zmanjšano prištevnimi.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: msenjur in aljoman

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Meni ne bo nikoli jasno, kako lahko nekateri zaradi nestrinjanja z razmišlanjem drugih, pričnejo debato na osebnih žalitvah in omenjanja nekaterih zadev, ki nimajo popolnoma nič s temo. Včasih žal dobim občutek, kot da se pogovarjam z zmanjšano prištevnimi.
tebi marsikaj ni...
Kaj pa tvoje filozofiranje don't feed the troll...

A to si samo prebral nekje, pa ne veš pomena?
crkavam

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113

Ker ne znajo drugače. Strokovno jim rečemo, da so primitivni.

Forum pa se mi zdi, da je čisto zblaznel in ni nobene kontrole več. Včasih je MaverickT prišel malo pogledat na vsake kvatre, jih nekaj pošolal, zdej pa se mi zdi, da je zapustil barko, ker ne pomagajo opozorila, bani, nič.

Dokler bo laufalo bo... Je bilo veliko opozoril, ko so ukinili parlament, sam nekaterih se pač ne prime.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Ker ne znajo drugače. Strokovno jim rečemo, da so primitivni.

Forum pa se mi zdi, da je čisto zblaznel in ni nobene kontrole več. Včasih je MaverickT prišel malo pogledat na vsake kvatre, jih nekaj pošolal, zdej pa se mi zdi, da je zapustil barko, ker ne pomagajo opozorila, bani, nič.

Dokler bo laufalo bo... Je bilo veliko opozoril, ko so ukinili parlament, sam nekaterih se pač ne prime.
Pa kaj nabijaš... Govoriš nonsense kot da Rusi tega ne delajo in napišeš idiotizem, da je slučajno.
Rusi isto počnejo... to je to in so tudi invajder, samo razlika je, da niso prišli Ukrajinci klat k njim....

realnost je tvoja šibka točka. Zato se dereš tukaj.
Hamas ima taktiko skrivanja in streljanja iz javnih placov, koleterala je tukaj na njihovi strani. Iščejo talce, dajo možnost, da objekt zapustijo in to je to.
Ves Z podpira Izrael in to je to...

to je fact....
Kar je največji problem tuka, da Rusofili in Srbofili tukaj zganjate tragikomedijo. Medtem pa Rusija ima aktivna taborišča, Srbi pa so ga imeli. Ampak če Rusi slučajno zadanejo civilni objekt..

Še enkrat te vprašam, je ta izjava korektna, ali krebko zavajaš? Simpl vprašanje.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.891
-1.345
63
ne meni je to joke, ti pišeš o familiji......
zdi se mi da hočeš pokazat kar tumbaš...

sej pohvalno da se spoštujeta, poštrikano. Ni kej rečt. Pa da skrbiš za familijo in preračunavaš.

Bravo vsa čast.....
Ti se spuščaš na osebni nivo in začel omenjati familijo.
Ne rabiš biti pokroviteljski.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Ti se spuščaš na osebni nivo in začel omenjati familijo.
Ne rabiš biti pokroviteljski.
ps nisi vajen doma.. ni bilo mišljen da greš zdej razglabljat odnos z ženo, punco....
to je bilo sarkastično.
noro... mam občutek, da si močno užaljen...

Če gledam neprofitnega, njega očitno močno strigam. Najprej me označi za Trola, potem druge uči naj me ne hranijo. Nato pa vsakič ko mu kontriram ima izpade.

Ne vem jest bi se počutil tukaj idiota, da govorim eno delam drugo.
Ti pa podobno, tebi ne bom več odgovarjal...

a se ne počutiš bedasto, zakaj pišeš nekaj, česar veš da se ne boš držal.. Če je vajin odnost tak se mi zdi da je to pisanje zato ker si v denialu....

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.311
3.924
113
ne vem... ko rusi zadanejo kakšen civilni objekt je vse narobe... "kako pa boš drugče začel vojno, ki jo je začel sovražnik"... očitno imamo nova pravila. Potamani civile.

kakšne kretenizme to prebereš... kje to spite, da vas ne ukradejo.

Kdo je začel, se mi zdi, da smo razčistili že XY strani nazaj.
Ja zakaj pa so Ukrajinci začeli vojno z Rusijo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ja zakaj pa so Ukrajinci začeli vojno z Rusijo.

sej nisem vedel, da so jo oni začeli. Tako kot v Palestini. Un teroristični napad je bil povod. A dolga brada dogodkov iz preteklosti je pa čisto nepomembna.

Zanimivo pa je, da se isti osebki v eni temi derejo tako, v drugi pa drugače. Dejstvo pa je, da v obeh agresor tamani po civilistih, kar je seveda narobe. Čeprav, lahko priznam, so Rusi proti Izraelu pravi angelčki.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.891
-1.345
63
ps nisi vajen doma.. ni bilo mišljen da greš zdej razglabljat odnos z ženo, punco....
to je bilo sarkastično.
noro... mam občutek, da si močno užaljen...

Ne vem jest bi se počutil tukaj idiota, da govorim eno delam drugo.
Ti pa podobno, tebi ne bom več odgovarjal...

a se ne počutiš bedasto, zakaj pišeš nekaj, česar veš da se ne boš držal.. Če je vajin odnost tak se mi zdi da je to pisanje zato ker si v denialu....
Psihoanalizo tudi obvladaš vidim. Respect!

• Všeč mi je
Reactions: optiplex