A jaz sem v tej temi o Paletini to napisal?V sosednji temi pravite, da bi bilo vojne v trenutku konec, če se okupator, ki zaseda tuje ozemlje vrne nazaj v svojo državo.
Zakaj ste tu obrnili ploščo?
A jaz sem v tej temi o Paletini to napisal?V sosednji temi pravite, da bi bilo vojne v trenutku konec, če se okupator, ki zaseda tuje ozemlje vrne nazaj v svojo državo.
Zakaj ste tu obrnili ploščo?
Še eden, ki nima pojma.tako je naj se hamas vrne v Iran pa bo mir.
A Jewish man was killed in a fight that broke out amid opposing pro-Israel and pro-Palestine demonstrations in Southern California.
Paul Kessler, 69, died from a head injury, according to an autopsy report.
Witnesses described a “physical altercation” that ended with Kessler hitting his head on the ground, cutting it open, the Ventura County sheriff’s office said.
Dejmo takole reči...A veste kdaj je Križnar že opozarjal? Pa se ne zakon ne MSenjur ne Jest5, niti bizi ali Ferdo niso sekirali. Da ne rečem o protestih.
A veste kdaj je Križnar že opozarjal? Pa se ne zakon ne MSenjur ne Jest5, niti bizi ali Ferdo niso sekirali. Da ne rečem o protestih.
Precej hitro napredujejo, kar je presenečenje...In koliko časa bodo izraelci potrebovali, da to zrihtajo?
par tednov? mesecev? let? desetletja?
Hamas bo ostal pa magari pod drugim imenom. Izraelcem je tale človeški živalski vrt čisto preveč pri srcu. To je kot bi simse igrali na čisto drugi stopnji.
In koliko je to "precej hitro"?Precej hitro napredujejo, kar je presenečenje...
No ja Izrael ni Rusija kup amaterjev in pijancev. Seveda oprema je tudi na precej višjem nivoju.
Mirsi ne boj se za Izrael. Pošlihtal bodo tudi v Libanonu in Siriji, da bodo vsaj par let manj čivkali...
Sedaj vidim, da si popolnoma nerazgledan. Okoli Gaze je že nekaj let sedem metrov visok zid, opremljen z avtomatskimi mitraljezi.Ta horda je osojena ne te celice... Sej niso samo v Izraelu problem...
Hamas, Hezbolah, Bratovščina, ISIS.... vedno bo ena...
Je pa fact zid okol must have. Ter razviti robote do te mere, da ga bodo stražili, da se podobne situacije ne dogajajo več.
V rezervatu pa naj po svoje...
bukselj AI sem mislu robote...Sedaj vidim, da si popolnoma nerazgledan. Okoli Gaze je že nekaj let sedem metrov visok zid, opremljen z avtomatskimi mitraljezi.
Neprofitni ti se trigaš pri vsakem postu..
Izraelske enote so v središču mesta Gaza, je danes sporočil izraelski obrambni minister Joav Galant in mesto označil za teroristično oporišče. Pred tem je enako sporočila tudi izraelska vojska, ki je po lastnih navedbah na območju »odstranjevala teroriste« in »uničevala orožje« Hamasa, poročajo tuje tiskovne agencije.In koliko je to "precej hitro"?
par tednov? mesecev? let? desetletja?