Ma kaj se delaš budalo? A zadnji napad Hamasa, ki je razlog za trenutno stanje ni bil genocid in etnično čiščenje?To je podobna bedarija, kot bi B. Krkleca obtožil genocida ali etničnega čiščenja. Ne dvomim, da Palestinci bi, če bi mogli - zadnje dve, tri generacije drugega kot sovraštva ne poznajo (ne vem, kako so vas učili v šolah, ampak iz mojega otroštva se spomnim Turkov kot neke grozečega nečloveškega zla, pa čeprav nikjer niso bili izrecno omenjeni kot taki, so pa ostali v zgodbah, katere smo še vedno brali in spoznavali; in je pri tem od zadnjih vpadov minilo že par 100 let) - ampak dejstvo je, da Izraelci niso izgubili m2 ozemlja in njihove žrtve so simbolične tako glede na populacijo kot absolutno. Poglej si definicije teh pojmov, preden relativiziraš zločine naokoli.
Eanako velja potem za židovstvo, če že zagovarjaš to tezo. Za mene so vse vere enake, vas pa so očitno učili v neki katoliški dogmi, ki se ima za nekaj več. Tu se vidi vaš karakter. Še dobro, da nimam takih ljudi okoli sebe, oz. se jih izogibam.Tako obsedeno zagovarjanje muslimanstva je za Evropo nesprejemljivo!
moje mnenje je da so socialna stanovanja namenjena res tistim, ki nimajoTipičen odnos nekoga, ki misli, da je nekaj več (ker ne živi v socialnem stanovanju), do nekoga, ki ga ima za nekaj manj (ker živi v socialnem stanovanju).
Uporabnik netko uporablja izraz "socialno stanovanje" z namenom žalitve. Maloumno početje...
dokazovanju tvoje bolane glave in neznanja. To kar ti goniš smo slišali že 100x in je namenjeno zgolj tvojemu doživljanju orgazmov. Jaz osebno bi si poiskal strokovno pomoč zaradi paranoje na neprofitna stanovanja. Socialna o katerih ti govoriš so nekaj drugega, ampak kaj ti bom razlagal, če pojma nimaš.konstantno omenjanje te tematike je namenjeno
Torej, tvoje mnenje ti daje pravico soditi o drugih...Izdelano mnenje je pogojeno s številnimi subjektivnimi faktorji (izkušnje, psiha,...). Nekateri menijo, da so poštni nabiralnik...in zahtevajo pravice. Skratka, slaba podlaga za sodbo. Začni znova...z mapiranjem svojih vrednot na veljavne norme in obča dejstva.moje mnenje je da so socialna stanovanja namenjena res tistim, ki nimajo
spremljanje zgoraj navedenega uporabnika mi nakazuje da je človek, ki ni tako nizko na lestvici posledično bi se za streho nad glavo naj pobrigal sam in moje konstantno omenjanje te tematike je namenjeno opozarjanju na to situacijo in nikakor za žalitev na osnovi premoženjskega stanja, gre pa vsakakor za prezir iz pogleda izkriščanja situacije in odžiranja prostora tistim, ki so dejansko na dnu... vem pa da je to težko razumljivo tebi in tebi podobnim tukaj gor