Izrael - Palestina

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.006
9.537
113
Sicer ne vem kaj ma to veze s Palestino, sam ravno ti si najjače pameten pri teh stvareh in pol izjaviš, da podpiraš neplačevanje davkov in celo izkoriščanje socialnih transferjev, bravo. Dokler svojmu kolegu ne rečeš, da je parazit družbe, si lahko samo tiho. In pol se tvoji somišljeniki tu gor spravljajo na uporabnika ki živi v neprofitnem stanovanju.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Se prav skrajšano...ja, sam kle sem pameten.....

"se znajdejo...." .... a ko se drugi znajdejo so pa paraziti, lenuhi, izkoriščevalci sistema, vse najslabš, on se pa obkroža s takimi. haha, tole pa veliko pove o njemu, ker verjetno se tudi on kdaj "znajde".

heh, kaj vse se odkrije tkole mimgrede.

Pa tak moralnež vedno in povsod.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in jest5

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Sicer ne vem kaj ma to veze s Palestino, sam ravno ti si najjače pameten pri teh stvareh in pol izjaviš, da podpiraš neplačevanje davkov in celo izkoriščanje socialnih transferjev, bravo. Dokler svojmu kolegu ne rečeš, da je parazit družbe, si lahko samo tiho. In pol se tvoji somišljeniki tu gor spravljajo na uporabnika ki živi v neprofitnem stanovanju.
V tej vladi podpiram to, to sem že enkrat povedal. Ker stem jo rušim na aktiven način.
Nikoli ne bom reku kolegu da je parazit. Pr tolkih šipcih in migrantih ki jih futramo je to hinavski način.

ps ta uporabnik, ki se vtikuje v davke, sam pa je parazit si je pa sam kriv.....
parazit odžira stanovanje tistemu, ki ga res potrebuje.

jebiga to si je sam kriv, ne jaz. Nisem pa jaz njega obtoževal.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
In plačuje najemnino, ki mu je glede na prihodke izračunana!
ps vsakemu je, samo uspešen si takrat ko ti jih država zračuna čimmanj...

to si pozabu povedat.
Da tisto sirotišnico plačuje, ja verjamem še tisto najraj nebi....
Pa si kupi neprimičnino plačuj kredo, davek in vzdrževanje........

Da boš vidu poanto......

B81

22. jul 2007
37.683
10.965
113
Na ene stvari gledam drugače kot ti, kar ne pomeni da nimam stika z realnostjo. Prekleto dobro vem, koliko moram delat, da nahranim družino in ne rabiš biti fakin pokroviteljski do mene. Glede pravljic pa, tik tok? Resno? In potem ti meni o pravljicah :valjamse:
Kaj te ma zdaj veze koliko moras delat?

Jaz ti govorim o necem drugem. Hence, zivis v pravljici.

Nocem zvenet pokroviteljsko, ampak sem zaskrbljen za tebe :valjamse:

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Se prav, če prav zastopim, ko je ta vlada ne bi plačeval davkov, ko je pa druga pa bi jih. Pa kje ti spiš, da te ne ukradejo.
Napačno razumeš, davek plačam v obeh primerih so pa vlade, kjer rabiš biti v štartu kreativen, če je pa davek normalen pa rečeš jebiga plačaš in to je to...
bo zdaj šlo...

da nebi plačeval davka žal ne gre.....
Primer če rogla dobi 5M v sloveniji ne plača nič, če bi bil davek kot v monaku, bi dobil pol miljona. V tem kontekstu se vrtimo..

Recimo banke kaj bodo naredile, ko so povečali dobiček bodo povečali rezervacija za 100% in dobička bo bistveno manj. Ne vem če ti to razumeš, ampaka upajmo da boš...

Drugače pa bi plačale dobiček... Vse se da, ne morš pa ti recimo bankam povedat koliko naj imajo recimo rezervacij, sploh k so ble zdej poplave.
Kalbo tvoje razumevanje je tako, da če rečem otroško dojemanje...

ps firmam recimo za nepalačn ddv, ddpo, prispevki... ne tolerirajo kaj dosti, takoj fašeš zamudne obresti in po cca 14 dneh izvršbo, katera pritožba ne zadrži izvršitve.....

to sem mislu, ne da nebi plačeval davka, to žal ne gre, čeprav bi bilo dobro.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.817
2.609
113
palestinska bolnica.
dejstvo je, da so krivi hamasovci!
Izraelska vojska je objavila kar nekaj posnetkov bombardiranja zgradb. pa potem po njeni bombi ostane luknja velikosti lubenice in cela okna na sosednjih stavbah?
po posnetkih hamasa, kako delajo rakete, to NI ena znanost ali zanesljivost!
pa še to, bog ve koliko žrtev so pripelajli od drugod.

Piton

Guru
11. apr 2022
1.774
-133
113
loh tud izrael objav video, kjer se vid da niso razčefukal bolnice in to je pol dokaz da je res niso

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.006
9.537
113
Napačno razumeš, davek plačam v obeh primerih so pa vlade, kjer rabiš biti v štartu kreativen, če je pa davek normalen pa rečeš jebiga plačaš in to je to...
bo zdaj šlo...

da nebi plačeval davka žal ne gre.....
Primer če rogla dobi 5M v sloveniji ne plača nič, če bi bil davek kot v monaku, bi dobil pol miljona. V tem kontekstu se vrtimo..

Recimo banke kaj bodo naredile, ko so povečali dobiček bodo povečali rezervacija za 100% in dobička bo bistveno manj. Ne vem če ti to razumeš, ampaka upajmo da boš...

Drugače pa bi plačale dobiček... Vse se da, ne morš pa ti recimo bankam povedat koliko naj imajo recimo rezervacij, sploh k so ble zdej poplave.
Kalbo tvoje razumevanje je tako, da če rečem otroško dojemanje...

ps firmam recimo za nepalačn ddv, ddpo, prispevki... ne tolerirajo kaj dosti, takoj fašeš zamudne obresti in po cca 14 dneh izvršbo, katera pritožba ne zadrži izvršitve.....

to sem mislu, ne da nebi plačeval davka, to žal ne gre, čeprav bi bilo dobro.
A zdej si že pri bankah, športnikih itd? Otroško dojemanje? Govorimo o tvojih kolegih ki služijo, ne plačujejo davkov in cuzajo iz malhe, ti se pa režiš, kle pa ******. Bistvo. Zdej pa dost off topica. Boš mogu mal misli uredit in lepo temo po temo premislit. Teb se namreč v glavi meša vse živo.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in jest5

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
A zdej si že pri bankah, športnikih itd? Otroško dojemanje? Govorimo o tvojih kolegih ki služijo, ne plačujejo davkov in cuzajo iz malhe, ti se pa režiš, kle pa ******. Bistvo. Zdej pa dost off topica. Boš mogu mal misli uredit in lepo temo po temo premislit. Teb se namreč v glavi meša vse živo.
Se prav, če prav zastopim, ko je ta vlada ne bi plačeval davkov, ko je pa druga pa bi jih. Pa kje ti spiš, da te ne ukradejo.

Govoril si zame, da ne plačujem, zdej si kolega dodal... Jaz imam firmo in sem zavezanec. Torej. Ti ne dojemaš kar sam napišeš.

zdej si šaltu na množino...
Ja lej Kalbo ne berem ti misli, če klamfaš eno pol drugo