Izračun za vrtec (LJ)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.929
113
pri taščici
Zanima me kako upostevajo-koliko najdejoi se drugega premoezenja druzine. Imam nekaj prihrankov -varcevanje za vecji flet, ker to je premajhno in je treba menjat, samo cakam kako pametno moznost in je denar na banki.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zanima me kako upostevajo-koliko najdejoi se drugega premoezenja druzine. Imam nekaj prihrankov -varcevanje za vecji flet, ker to je premajhno in je treba menjat, samo cakam kako pametno moznost in je denar na banki.

Če je denar na banki si oplel.

Mene so s temi obrestni (cca 30€ jih je bilo tisto leto) pofukali, da sedaj plačujem en razred več. 600€ na leto več zaradi 30€ obresti. Fino, ane? Dobijo pa vse podatke od davčne...

Je pa baje pred prihodom nov zakon o vrtcih, kjer bodo sedaj taglavni na CSD, občine naj nebi več imele tega področja.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.929
113
pri taščici
Jep na banki in davcna seveda vse ve. Jah bo treba cimprej menjat flet. Bomo malo bolj kulturno ziveli, pa manj vrtca placevali.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Premakni denar čez mejo ali pa doma pod jogi, ker te bodo takoj "imeli".