Izpolni anketo o prehajanju med operaterji

denzel22

Zelenc'
2. mar 2009
17
0
1
Zdravo
cheer.gif

Prosil bi vse, ki imate 5 minut časa da izpolnijo anketo , ki jo potrebujem za namen šolstva

Vsem najlepša hvala in lep pozdrav
cool-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
maš

edino tisto vprašanje o 3 storitvah, ki jih tvoj operater nima, ti pa bi jih rad uporabljal, bi lahko spremenil. Jest se nisem spomnil niti ene.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
rešil.

kdaj bodo rezultati vidni?

Rezultati bodo vidni konec meseca - upam, če boste/bodo pridno izpolnjevali
cheer.gif

Prosim vam tudi, če lahko pošljete še prijateljem/znancem to anketo, tako da bom pridobil čim več anketirancev
aplauz.gif

Hvala in lep dan še naprej
cool-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
maš

edino tisto vprašanje o 3 storitvah, ki jih tvoj operater nima, ti pa bi jih rad uporabljal, bi lahko spremenil. Jest se nisem spomnil niti ene.

Hvala ti
priden.gif

Glede vprašanja o storitvah pa je tako - če uporabnik nima npr tretje točke za izpolnit pri storitvah katero bi uporabljal je jasno, da ima njegov operater vse storitve, ki jih uporabnik potrebuje
cool-1.gif

Če res ne veš, kaj bi napisal tam napišeš "nevem"
smile-1.gif

Lep pozdrav

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Dobronamerno:

- demografijo se da vedno na koncu ankete
- starostni razredi so preširoki
- 13. vprašanje in ostali, kjer je 10 razredov - preveliko število razredov, 5 bi bilo zadosti.
- 15. dosti podobnih odgovorov, bolje bi bilo eksaktno ločiti dejavnike cena, kakovost, ipd...
- ločiti anketo na več podstrani glede na vsebino ankete

Drugače sem pa rešil...

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Še iz moje strani.

Edino malo čudno je pod ''zakaj bi menjali telefon'' odgovora ker so mi ga ukradli in ker se je pokvaril. Nekak logično je, da potem menjaš aparat.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.482
6.990
113
rešila, vendar sem se kar namučila. povej kako odgovarjaš, če imaš dva naročniška razmerja. od enega je simka v predalu, pri drugem sem telefon kupila v prosti prodaji. nabavila sem si telefon, ki ima vse kar sem hotela in sem ga temu ustrezno tudi preplačala in kako naj potem najdem 2 lastnosti, ki manjkajo. prav tako ostajam pri mobitelu, ker ima ravno tako vse, kar pričakujem. še simobilovci zdaj ne morejo več klikati, da pogrešajo moneto.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Glede vprašanja o storitvah pa je tako - če uporabnik nima npr tretje točke za izpolnit pri storitvah katero bi uporabljal je jasno, da ima njegov operater vse storitve, ki jih uporabnik potrebuje
cool-1.gif

Jasno, edini problem je, da anketa zahteva izpolnitev vseh treh polj - se pravi 3x "ne vem"
wink-1.gif

denzel22

Zelenc'
2. mar 2009
17
0
1
kot prvo, hvala za trud in rešeno anketo
smile-1.gif
... mogoče mal več info glede same ankete: namen je bil dobiti povratno informacijo zakaj bi nekdo zamenjal operaterja oz. potrdit ali ovršt določene hipoteze kakor npr. akcijska cena aparata je glavni razlog za zamenjavo operaterja (banalni primer)..z določenimi vprašanju je bilo potrebno izločiti tiste, ki imajo le služben telefon in niso prava "ciljna" publika..potem je potrebna filtrirati, če je nekdo, ki ima službeno in privatno številko..in na zadnje tiste, ki imajo več privatnih številk...glavni filter pa je, da so staro številko prenesli (tisti, ki so sklenili novo NR, niso relevantna ciljna publika)..
če se potem osredotočim na tiste, ki imajo več SIM kartic od katerih sta bili obe MSISDN (telefonska številka) prenešeni k drugemu operaterju, uporabnik pa dejasnko uporablja le eno, je bil razlog prenosa številke sigurno nekaj drugega, kakor pa ponudba storitev ali pa nižje cene pogovorov ipd..najverjetneje je bil razlog v aparatu..in tukaj se odpre novo vprašanje (vprašanje o razlogu izbire aparata)
Pri vprašanju glede storitev se lahko vidi katere so tiste storitve, zaradi česar bi nekdo zamenju operaterja in kakšna je njihova povezava med podatki pri katerem operaterju je nekdo in kam bi šel (eno izmed prejšnjih vprašanj).
Pri podobnem vprašanju glede funkcij in lastnosti aparata, pa lahko pridobiš info, katera lastnost oz. funkcija je pri uporabnikih pri katerih je aparat glavni razlog za menjavo, najbolj zaželjena.

Če so še kakšne zadeve, ki bi jih bilo potrebno dodatno razložiti, ste dobrodošli z vprašanji..je pa kar nekaj vaši komentarjev in predlogov na mestu.

Še enkrat hvala za vaše sodelovanje

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Z LESTVICO OD 1 DO 10 OCENITE LASTNOSTI IN RAZLOGE , PRI IZBIRI NOVEGA APARATA?

j. ker so mi stari aparat ukradli oz. sem ga izgubil

To in se nekaj vprasanj imas cisto brezveze. Ce upostevas, da aparate, ki jih imas tudi uporabljas (tisti, ki so v predalu 1 leto jim itak krepa baterija), potem bi moral biti "pravilen" odgovor vedno 10
smile-1.gif

Drugace pa: reseno!