Izpit, kaj je to ???????

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Vprašanje: Tista vijolična knjižica ?

Odgovor: tisto sem na Loteriji zadel!!!!!!!!

24ur

Delo.si

Reševalci porabili 40min da so pišli do kraja nesreče zaradi:

-ni odstavnega pasa

-ljudje ne znajo vozit

Me zanima koliko ljudi bi tako odgovorilo v tem primeru.

Kdaj bodo začeli izpite bek jemat
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
Absolutno se strinjam, ljudje že tako ne vejo, kako se je treba umikati intervencijskim vozilom, ko pride iz različnih razlogov do zastoja na AC, če pa še odstavnega pasu ni, je prostora še toliko manj in stanje je še slabše...

Leta 2007, ko gradimo tudi tunele s polnimi odstavnimi pasovi (AC pred Radovljico), jih na novi AC ni...
stupid-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Problem: tam kamion, os. avto + gasilski kamion ne grejo vštric, pa če se strgaš.
Zakaj se raje nekdo ne vpraša, zakaj glupi policaji niso takoj, ko je kolona ratala, zaprli prometa v nasprotno smer in reševalce&co po kontra pasu spustili do nesreče??? Ker je za to treba met možgane?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
A ni roza knižca??
grin1.gif

Se pa popolnoma stirnjam z postom višje , folk gor ali dol, spolicaji bi v takem primeru morali red narest..

Nazadnje urejeno:

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Zakaj se raje nekdo ne vpraša, zakaj glupi policaji niso takoj, ko je kolona ratala, zaprli prometa v nasprotno smer in reševalce&co po kontra pasu spustili do nesreče??? Ker je za to treba met možgane?

To se dela. Za AC je točno določena procedura kdo in kako dostopa.Je pa v igri veliko faktorjev.

Na AC se je pa dostop izboljšal odkar vrtijo tisti spot o umikanju.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Problem: tam kamion, os. avto + gasilski kamion ne grejo vštric, pa če se strgaš.
Problem je v tem, da tudi policisti niso mogli prit zraven.
Sem bil zjutraj na kavi z osebo, ki je bila med prvimi tam. Baje se ni dalo priti nikamor. Finta je v tem, da če tudi je folk stal čisto na levem in desnem robu, da so z avtomobilom komaj prišli mimo. Kaj šele s širokimi gasilskimi avtomobili in reševalnimi vozili.

Če bi namesto avtomobilov tam bili tovornjaki, bi bilo pa še hujše.
Zapret preprosto drugega pasu ne moreš kar tako, ker imaš potem 15km vožnje okoli. Poleg tega bi reševalna vozila morala narediti še par dodatnih kilometrov zaradi lokacije bolnišnice.

Spet brezveze bentiš čez nič krive policiste. Včasih pač moraš vklopiti možgane.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Khm, reševalec z motorjem??
Al je bla taka pizdr. da so ga mogl prej gasilci vn rezat??

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
Reševalci na motorju pozimi ne morejo delati.

Glede na naše GENIALNE projektante avtocest (pomurske bodo že prvo leto odprtja preobremenjene za nevem koliko sto odstotkov; nimajo odstavnih pasov,...
aplauz.gif

Kolega novinar, dajte prosim o tem kaj napisati v reviji
smile-1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Khm, reševalec z motorjem??
Al je bla taka pizdr. da so ga mogl prej gasilci vn rezat??

Baje so gasilci morali prvo ven rezat ja

Me pa zanima zakaj se niso iz druge strani pripeljali...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ih, spet projektanti krivi.
jezen.gif

A veste, da trase in lastnosti prometnic določajo politiki?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.660
6.703
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

To je tudi meni prišlo najprej na pamet ob ogledu posnetko v včeraj. 15km po AC reševalci prevozijo v 10 minutah kar je definitvno hitreje kot pa 40 minut.

Sicer pa sux ker ni odstavnega pasu, oziroma pasova nista toliko široka da bi se zrinili trije avti (najmanj 8 metrov).

edit. čeprav kolikor vem je kiri iz tistih koncev in tudi nekako sumim, da bi se dalo naredit prostor za tri vštric. Seveda bi morali ob tem (mogoče) ponucat tudi bankine
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Problem je v tem, da tudi policisti niso mogli prit zraven.
Sem bil zjutraj na kavi z osebo, ki je bila med prvimi tam. Baje se ni dalo priti nikamor. Finta je v tem, da če tudi je folk stal čisto na levem in desnem robu, da so z avtomobilom komaj prišli mimo. Kaj šele s širokimi gasilskimi avtomobili in reševalnimi vozili.

Če bi namesto avtomobilov tam bili tovornjaki, bi bilo pa še hujše.
Zapret preprosto drugega pasu ne moreš kar tako, ker imaš potem 15km vožnje okoli. Poleg tega bi reševalna vozila morala narediti še par dodatnih kilometrov zaradi lokacije bolnišnice.

Spet brezveze bentiš čez nič krive policiste. Včasih pač moraš vklopiti možgane.
Si moreš mislit, da se da s kontra strani pridet (naslednji uvoz, pa nazaj)???

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Stara dolenjska avtocesta je široka 7 metrov, pa se da komot prehitevat šleparja v škarje (no, vsem se sicer ne izide). Tale cesta je še nekoliko širša, tako da ...

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Ah ti projektanti, ne! Vse so krivi!
Pravila igre pa določajo naročniki in investitorji=država.
Projektant ima zvezane roke!
ponavadi dobre sugestije s strani projektanta naletijo na gluha ušesa naročnika!

In ja, govorim ti iz lastnih izkušenj!

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
jaz bi uvedel da moraš vsakih 5 let naresti ponovno ispit.Prvič najtežje pol pa lažje in lažje.
Mald voznik nebi smel voziti avta večjega od cliota pa močnejšega od 60KM.
Ali pa narest kategorije.Od 30-60KM Kategorija b
od 60-90KM Kategorija b+
od 90-120KM Kategorija b++
od 120-150KM Kategorija b3+
nad 150KM kategorija b4+
Ker dons adrenalin naredi svoje.Ko imaš moč pod pokrovom motorja imaš večji impulz adrenalina.Več adrenaina težja noga.Tko je pri vičini.

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
to z mladimi vozniki in omejevanjem velikosti vozila je bedarija. s tem bi večini mladih voznikov, ki sicer niso problematični, onemogočil vožnjo v večjem in varnejšem avtomobilu

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
So krivi. Kaj pa upoštevajo debilne politikatske predloge. Jaz sem v svojem fohu že rekel parim strankam adijo, ker niso bile dovzetne za pametne predloge. Če želijo debilnosti, naj jih imajo. Svojega podpisa pa ne dam pod debilnosti, pa čeprav plačajo.

Projektanti so torej preveč pogoltni na denar in jim je vseeno za njihovo dobro ime.
priden.gif

Grikos

Pripravnik
21. jul 2007
386
0
16
Citat:
So krivi. Kaj pa upoštevajo debilne politikatske predloge. Jaz sem v svojem fohu že rekel parim strankam adijo, ker niso bile dovzetne za pametne predloge. Če želijo debilnosti, naj jih imajo. Svojega podpisa pa ne dam pod debilnosti, pa čeprav plačajo.

Če prav razumem, bi ti na njihovem mestu rekel prometnemu ministru adijo in šel projektirat ceste nekam v Tadžikistan...
zmaga.gif

P.S.

V projektiranju obstaja ena zadeva, ki se imenuje projektna naloga. V njej so napisani projektni pogoji, ki se jih projektant mora držati, sicer mu gospodje na reviziji projekt vržejo v glavo.

Nazadnje urejeno: