Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Blizu.
Analize imamo in tudi obris imamo. Ampak vi nekako nočte razumet, da ne delamo vsi MBA-ja in, da nimamo svojih podjetij, zato je težje to gledati s praktičnega vidika. Ja?? Naša ciljna skupina so direktorji, amanagerji, vodje...blaaa, tukaj pa žal nekateri še nimamo izkušenj. Zato sem spraševala vas, kot direktorji in razni profiji, kaj bi vas pritegnilo, da bi šli študirat na EF MBA.
Ampak tukaj se oglašajo tisti, k MBA še od blizu vidl niso, al pa so samo navadno zaposleni, k jih firma nima namena kaj pretirano izobraževat. Smo si zdaj na jasnem? Pa ne mi prosim pameti solit, kako naj se lotim dela. To menda ja vem. Jaz vas čisto splošno sprašujem, če pade kaka ideja.
Ne delajte iz muhe slona. To je le alter in ne pričakujem nekega profesionalnega odziva. Sem pa pričakovala, da se bo oglasu kdo, ki ima s takimi izobraževanji izkušnje oziroma nekdo, ki bi rad jih imel.
A bo šlo zdej? Al bom dobila pod nos, naj analizo prilepim na forum, da boste vi profiji potem povedali kaj pa kako. NE!!! Podobno, kot če bi imeli otroka in vam rečejo da bodo odprli nov vrtec, pa vam dajo možnost da podate ideje kaj bi lahko tak vrtec vseboval. Ideje pač...