I
Izbrisan uporabnik #9334
Zadnjič, sredi decembra, me je moja zvlekla zraven na sestanek v gimnazijo (sej bi sama čisto v redu uredila, tudi brez mojega strokovnega vodstva
), kjer je nekaj starševskih sotrpinov pojamralo, da bi bilo fino nekaj učiteljev poslati v penzijo itd (npr. za slovenščino in fiziko ...), ker čisto nič ne zastopijo, kaj si njihovi sončki želijo.
Potem sem moral še sam vstati in povedati svoje. Milo mater ( !!! ) , to so vendar 17 let stari ljudje, tristohudičev, to so že izgrajene osebnosti! Menda kaj vedo okoli obveznosti ali kako ... ali vedo samo za ugodnosti ( ? ) Imam dobro zgodbo, kako nas je urihtal naš (magister) za fiziko, v prvem letniku. Pazi : takrat je bil naziv "Magister" še znanstveni naziv. Če bi doma kakšno zinil na to temo, bi jih še od fotra fasal, pa sem bil že dec
. Danes se gredo pa tastari pogajat za ocene k učiteljem?
Vse kar je prav!

Potem sem moral še sam vstati in povedati svoje. Milo mater ( !!! ) , to so vendar 17 let stari ljudje, tristohudičev, to so že izgrajene osebnosti! Menda kaj vedo okoli obveznosti ali kako ... ali vedo samo za ugodnosti ( ? ) Imam dobro zgodbo, kako nas je urihtal naš (magister) za fiziko, v prvem letniku. Pazi : takrat je bil naziv "Magister" še znanstveni naziv. Če bi doma kakšno zinil na to temo, bi jih še od fotra fasal, pa sem bil že dec
Vse kar je prav!