Ucitelji so krepko visje pozicionirani od ostalih uradnikov. Pri njih tudi napredovanja niso bila zamrznjena.
Citat:
Uporabnik Nikka pravi:
Ucitelji so krepko visje pozicionirani od ostalih uradnikov. Pri njih tudi napredovanja niso bila zamrznjena.
Citat:
Uporabnik lystek pravi:
Citat:
Uporabnik Nikka pravi:
Očitno nimaš pojma o učiteljih, saj so napredovanja zamrznjena že nekaj časa, in normalno je, da so višje pozicionirani, saj skrbijo za razvoj generacij, te prihodnost ljudi, če pa tega ne razumeš, je pa tvoj problem.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Sem tudi sam delal v šolstvu in za 2,3 leta sem prepričan, da bi šolniki lahko preživeli z 20% manjšimi plačami. In 30 učencev na razred pač ni tako strašno, kot nam skušajo slikati.
Citat:
Uporabnik lystek pravi:
Očitno nimaš pojma o učiteljih, saj so napredovanja zamrznjena že nekaj časa, in normalno je, da so višje pozicionirani, saj skrbijo za razvoj generacij, te prihodnost ljudi, če pa tega ne razumeš, je pa tvoj problem.
Ideja: Naj vzporedno z njimi na štrajku (predpostavka, da bo neki shod) hodijo vsi, ki so izgubili službo v zadnjih nekaj letih (v gospodarstvu). Pa naj samo hodijo, pa pogledajo na njihov stran vsako minuto, nič drugega.Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Meni je najbolj fascinantno dejstvo, da se skoraj vsak v gospodarstvu ze 3 leta trese za svojo sluzbo, medtem ko boscki v javni upravi niso imeli niti ene neprespane noci zaradi tega, ker v tem casu noben ni bil odpuscen in tudi ne kaze da bo. In ti revcki bi zdaj sli strajkat, ker bi jim place znizali, odpuscen ne bo noben. Vsakega ki se pojavi na strajku bi moralo bit sram v dno duse, pa se strelski vod bi jih moral tam pricakat
Citat:
Uporabnik Nikka pravi:
JU bo treba place znizat, ker se gospodarstveniki ne znajo it gospodarstva. Firme najbrz zato izcrpajo in pokradejo, ker JU redno dobiva placo.
Če gremo s tega zornega kota: Kako, da nimajo denarja za plače? Če so neodvisni od gospodarstva?Citat:
Uporabnik Nikka pravi:
JU bo treba place znizat, ker se gospodarstveniki ne znajo it gospodarstva. Firme najbrz zato izcrpajo in pokradejo, ker JU redno dobiva placo.
Citat:
Uporabnik Nikka pravi:
Citat:
Vse učitelje odpustit in jih zamenjat z multimedijskim izobraževalnim DVDjem.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Sem tudi sam delal v šolstvu in za 2,3 leta sem prepričan, da bi šolniki lahko preživeli z 20% manjšimi plačami. In 30 učencev na razred pač ni tako strašno, kot nam skušajo slikati.
Zakaj nisi ostal v šolstvu če je tako super
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Oh, že spet moram zraven dati razlago za tapočasne.
OK.
Z velikimi črkami, počasno pisano:
K R I Z A
J E
! ! !
Ni.
Denarja.
Za
plače.
Šte
kaš?
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Če gremo s tega zornega kota: Kako, da nimajo denarja za plače? Če so neodvisni od gospodarstva?Citat:
Uporabnik Nikka pravi:
Kakor koli obrnemo denarnico, denarja v njej ni (dovolj). Če gredo na štrajk, še vedno ne bo.