Izlet obala - kam jest?

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
V soboto peljem familijo v Postojnsko jamo in potem smo mislil it še mal na obalo, pa bi kej pojedli dol.
Kaj je kej dobrega dol?
Pač familija, 2 odrasla, 2 mulca (pod 10 let), ne iščemo kulinaričnega viška, ampak pač da je dobra hrana, ni predrago, lahko so tudi kakšni dobri burgerji.

Neki sem gledu, dve sta mi padli v uč.
Ena ima street food, burgerji, ...

Snack bar 1964
http://snackbar.si/

Restavracija Boem
http://www.restavracija-boem.com

Pozna kdo od omenjenih? Izkušnje?
Kakšni drugi predlogi?

Tnx

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Snackbar je zelo lep in prijeten lokal.
Meni hrana ne sede,ne za druzinsko kosilo se posebej.
Burgerji so bolj pleskavica varijanta,dalec od tega kar se danes smatra kot burger....
Jaz ponavadi grem v Hrastovlje gostilna Svab...domaca istrska kuhinja

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Kaj pa gostilna Oljka v Vanganelu? Bil tam parkrat, vedno zadovoljen. Zna biti gužva ob vikendih, porcije obilne, cena morda malenkost višja kot v podobnih gostilnah, ampak je OK. Je pa res, da ni ob morju.

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Kombinacija ob morju,DA JE DOBRO,in poceni ne gre skupaj....zal Obala je en velik shit kar se tega tice.
Zdaj ce otroci jedo ribe...je top varijanta price/performance OKREPCEVALNICA KANTINA v Piranu,trg 1 maja....ampak samo ribji krozniki!

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Nekaj sem slišal o baje zelo okusni hrani v Strunjanu (nekje blizu krožišča?). Hrana naj bi bila na težo, če sem prav razumel in naj ne bi bila predraga. Mogoče kdo ve za katero gostilno se to gre?

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Mogoče ob vhodu v Kamp - ni pa nek kulinarični presežek, ampak zelo korektna.

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
hja eden je ribe eden pa ne :D.
Ne rabim da je prva vrsta ob morju :). Ni mi pa tud da bi šel v eno menzo al pa v špar.

Kaj pa kdo pozna Karjola

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Če iščeš dosti morske hrane je tam "Pod trto" 20-30€/osebo, če iščeš nekaj na "hitro" pa klasična ponudba tudi nekaj morske je to Gostilna Strunjan 10-20€/osebo - ta je namenjena lokalnim "vikendašem" iz kampa in mimoidočim.

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Ta v kampu je bila včas ok, še zmer ni slaba, ampak je padla kvaliteta od kar se govorilo, da je dobra in je ratala kar gužva, malice, policaji malice, kosila...skratka škoda, ker je bilo res okusno in poceni plus najedel si se, sedaj je pa porcija kalamarov z več pomfrija kot kalamari in podobno, velikokrat zmanjka česa, ne sfolga....žal.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Pojma nimam, tam je bilo pa včas obup, morda se je pa tudi tu obrnilo in se je poboljšala.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
In kje je potem še sploh dobro?

Primorka je super, vendar čisto predraga, ponavadi gremo tudi v Gostilno Korte in imajo tudi vredu hrano...