izkušnje z unicredit?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.152
6.965
113
pri taščici
Ima kdo izkušnje z unicredit banko.
zaeekrat mi je v interesu samo depozit ker imajo 4,4 (+0,4 za prenos TRR) ampak vseeno zbiram mnenja.
NA nlb vem da ne bodo fleksibilni glede obresti, za 3,75 grem pa raje drugam. Se preveč delajo norca iz mojega denarja in ga šenkujejo "tajkunom" .

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Jaz imam račun na NLB in UniCredit. Razmišljam, da bi tistega na NLB skenslal, ker unicredit nima takšne gužve, niso taki pesjani, sploh kar se tiče provizije pri dvigovanju denarja na bankomatih (pri unicredit: po celi eu, na katerem koli bankomatu dvigneš denar ti ne zaračunajo nič), veliko bolj prijazni in ustrežljivi kot na NLB...
"Polagal" in "vezal" denar bom pa takrat, ko mi bodo dali realne obresti, ne nominalnih. To pa ne bo nikoli, tako, da ostajam pri drugih investicijah..

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.152
6.965
113
pri taščici
in katere so te investicije in da so klikor toliko sigurno.....
mnenja finačnih svetovalcev so za moje pojme precej skregana... pred 2 leti so vsi navijali za borzo (VS) letos spomladi pa sedaj še vedno, nihče ne upa, pa čerpav se je od spomladi borza pobrala za konkretne %).

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
mnenja finačnih svetovalcev so za moje pojme precej skregana... pred 2 leti so vsi navijali za borzo (VS) letos spomladi pa sedaj še vedno, nihče ne upa, pa čerpav se je od spomladi borza pobrala za konkretne %).

Come on, če bi vsi vedeli kdaj je pravi trenutek za vstop na borzo, zadeva ne bi funkcionirala. Zato pa eni zgubijo da drugi lahko dobijo.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Alternativa... Karkoli drugega, čeprav je večji rizik. Je bolj zabavno, sploh trgovanje z devizami
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.152
6.965
113
pri taščici
devize.... bo treba kako kavico....
mi je rekla na UC sedajle da je "kolega"z 10 tisočak i postavil hišo. (na račun tečajnih razlik in sprememb sevda). Pa še obdavčeno ni

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
če si risk taker se spusti v forex. Nareid investicijo ali pa delaj sam. V obeh primerih lahko gladko spušiš. :D

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.152
6.965
113
pri taščici
ja pa bom čez 5 let brez denarj ain brez hiše, živel pod mostom...
hvala....
raje4- 5% pa tisto "zagotovo", kot pa nebeških 8-12%

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
40
Če iščeš rešietv za depozit, je ena izmaed opcij Sparkasse. Majo 4,44 za 24 mesecev pa 4,1 za eno leto. Pri tem ne izsiljujejo s sklenitvijo dodatnih produktov.

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Jaz sem zelo zadovoljen z UniCredit Bank. brezplačno dvigovanje gotovine na vseh bankomatih v Sloveniji in v državah Evropske monetarna unije (EMU) ter na UniCredit bankomatih v evropskih državah, ki niso članice EMU, Online b@nka brez mesečnih nadomestil.

Nazadnje urejeno:

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
jaz bi namesto unicredti preveri sparkasse.

imajo cenejše plačevanje položnic preko e-banke, cenejšo naročnino na mastercard in še bi se našlo.

dvig na bamkomatih imata obe banki zastonj.

jaz sem na sparkasse ze 2 leti in sem zelo zadovoljen.

lp

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Ne vem s kaksnimi "svetovalci" si imel ti opravka; jaz sem ravno takrat (2.5 leti nazaj) prodal vse skupaj, pa ze tako me je kar posteno stiskalo, ker je bilo jasno, da bo baloncek v kratkem pocil, luknje so pa filali samo dodatni naivnezi. Takrat so tudi vsi svetovalci (brez narekovajev) svarili, da je trg dalec prenapihnjen. Jaz sem pricakoval padec za kaksnih 25%, pa sem bil se prevec konzervativen v tej oceni. Ni potem padlo vse skupaj takoj naslednji dan po moji prodaji (kje, se kaksnega pol leta je slo se kar fino navzgor ...), ampak ko je, se je pa sesulo konkretno.

Zadeva je pac taka, da s spekulativnimi nameni kupujes takrat, ko so stvari poceni (po crashu) in prodajas takrat, ko so drage (na visku evforije), z investicijskimi pa debelo premislis za koliko casa, v kaksno vrsto in kaj sploh zelis od nje. V tem primeru tudi nisi cisto zivcen, ko gre vse skupaj 'malo gori, malo doli' ... Na tem forumu vecina razmislja o roku 1-3 leta, kar spada pod prvo opcijo. Kaj je zdaj precenjeno in kaj ni, naj pri sebi razcisti vsak sam.