Izkušnje z Nokio C2-00

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.801
113
Nabavit moram nekaj z dual SIM in je ta zadeva padla v oči. Tudi cena ni huda. Vendar sem malo pogledal za testi in so mnenja zelo razdeljena. Nekateri so zelo nadušeni, drugi zelo negativni. Ima kdo praktične izkušnje, kakšna je kaj ta zadeva?
Sicer 60 eur ni ravno neki denar, vendar potem že raje dam 130 za kakšnega Samsunga, čeprav dejansko ne rabim. Rabim namreč zgolj za telefoniranje in sms-e, bi pa seveda fajn bil kakšen wifi in spodoben browser. Ampak kot rečeno na temu telefonu tega ne rabim nujno....

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.801
113
Evo, da malo podam izkušnje po enem tednu uporabe. Najprej sem jo (kot vsako Nokio) posodobil na zadnjo verzijo. Zadeva ni niti enkrat zaštekala, dela presenetljivo zvezno, ko govoriš na enem je drugi nedosegljiv (kar je logično in ne moti), izbiranje je izredno enostavno in jasno, tudi prejem klicev točno veš na katero številko gre. V glavnem za 60 EUR je odličen telefon. Baterija mi je držala 3 dni ob kar nekaj govorjenja, je pa res, da nisem uporabljal za nič drugega.
Še največja težava se je bila navadit na telefon s tako malo funkcijami in tako majhnih dimenzij, hehe.

Podobne teme