Izklop elektrike - EL Ljubljana

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Jado pazi, zdaj boš še davek plačal, ker nimaš otrok
tongue-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Imaš pa še rešitev: nekam skoči (nakup ali izposoja...) po agregat, ga postaviš na balkon in imaš elektriko za hladilnik, TV,... PC in posledično Alter...

matej_

Guru
25. okt 2007
2.152
672
113
No vidiš. Ti greš ob 2eh zjutraj tvoja pa ob 10ih zvečer. naj tvoj abedi do polnoči ti pa greš ob polnoči spat pa mata kj za delat (điđimiđi alias hopacupa) in potem ob polnoči oba zaspita pa je.

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Mater si paničar. ne paše če delajo ponoči, ne paše če delajo podnevi.... Čudni ljudje - ko smo delali podnevi so rekli, ja zakaj pa ne delati ponoči. No pa smo rekli te pa ponoči - hja pa ni javne razsvetljave - tema kot na Pohorju, še mestni golobi so se zgubli kamo li ljudje, potem pa so se spet isti našli, ja kak te delate ponoči zakaj ne raje podnevi, pa čez vikend pa...... tak ste razvajeni ko male mačke ki jih mamica nosi okoli. Pač tisti čas ne boš gledal TV-ja pa kloftal po PC-ju, pojdi raje ven na zrak pa spij kaki hladni pir v ošteriji, ki bo imela elektriko - je pa tudi dobra stran - tisti čas ko ne boš imel štroma boš nekaj prišparal... hehehehe

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Ta je bla dobra..v 6 urah se mu bo pokvarila hrana v skrinji, če 3 dni nebi imel elektrike bi bila hrana malo odtaljena, ma se ne bi pokvarila. Eni imate res prostorsko, časovno, temperaturno predstavo...hahah
Pa KWA se buniš, saj ne boš plačal elektrike, če so vam jo izklopli za 6 ur..

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kolk krat pa greš sredi noči v hladilnik?
confused-1.gif

Jaz pred drugo zjutraj ne hodim spat, ker imam tako zjebano uro v glavi
grin1.gif

Sicer zdej ne vem kaj bom delal, ker comp ne bo delal, tv prav tako ne, ob sveči pa ne bom bral, tako da posledično ali ne bom doma ali bom pa probal zaspati.

Nergam ja, ker mi zjebe pol "večera"
grin1.gif

Pač skrbi me za hrano, meni je 300€ fasunge veliko za v smeti zabrisat.

Sej če pravite da ne bo panike, potem ok...Sem nov na tem področju

V teh modernih časih lahko z računalnikom delaš tudi brez napajanja. Notebook s polno baterijo si urediš, pa mobitel s polno baterijo, potem pa preko mobitelovega hsdpa-ja dostopaš do interneta.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
pri nas so tudi (sicer toplo vodo) odklopili - prvič z najavo, da bo odklop tople vode za 3 dni čez en teden, drugič pa 14 dni kasneje, da bodo še isti dan za cel teden odklopili toplo vodo. in to v dneh, ko je bilo najbolj vroče, ko osebna higiena najbolj trpi. šalabajzarji.
jebemumater da jim požgem firmo in zatolčem direktorja. To ni normalno. Do pol dneva ja, več pa jim po zakonu ne bi smeli dovolit. Kaj naj se ljudje vmes preselijo ali kaj?

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Mene je pa najprej presenetil izklop tople vode zjutraj - nenajavljen, potem ko pride spet nazaj je tolk svinjarije da zabaše vse mrežice (pipe, pralni stroj), torej vse odšraufat in spucat... In pol ko maš lih spucano spet zaprejo in čez nekaj časa odprejo, tko da spet svinjarijo pucat pa lih mrežce sem prišraufal ful na trdno gor...
jezen.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ksz.
Dobro da še nima vsak blokar svojega agregata, ker drgač bi vse skozi ropotalo
hysterical-1.gif

No, mi ga imamo, pa smo v hiši, ravno zaradi takih primerov. Naj kar odklopijo, mi štrom mamo. Za skrinjo je dovolj, pa za centralno tudi, če je zima
tongue-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Kako si lahko privoščijo, da nam izklopijo elektriko za 6 ur oz. komu lahko zaračunam vso zamrznjeno hrano iz skrinje in ostalo iz hladilnika, ki mi bo propadla?

Mislijo, da izklop od 23h do 05h ne pusti nobenih posledic, ker itak spimo in el. ne potrebujemo?

Lepo vas razvajajo, pri nas elektrike zmanjka lepo okoli 8:00 dopoldne in je ni do treh, štirih.

Pa moderne skrinje brez težav prenesejo izpade do 8 ur.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Razvajeno dete
evil.gif

Kle na vasi je na vsake 2 mesca ena sobota v tednu brez stroma. Tam nekje od 7 zjutraj do 2h popoldne.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Da nisi ti prisel na sveze iz Bosne pa mas cudo stvari notri, ki ti jih je spremila strina?
grin1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.715
6.484
113
Citat:
Mislijo, da izklop od 23h do 05h ne pusti nobenih posledic, ker itak spimo in el. ne potrebujemo?
Čudno je, da delajo ponoči. Ponavadi delajo čez dan.

Vzdrževalna dela na področju Ljubljane 09.07.2009

Elektro Ljubljana d.d., DE Ljubljana mesto (OBJAVA: Radio Aktual) obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi del v transformatorski postaji dne 9. 7. 2009 od 08:30 ure do 13:00 ure prekinjena dobava električne energije na:

* Na Gaju od št. 2 do 26 in od št. 17 do 39,
* Na Gmajni od št. 4 do 70.

Zahvaljujemo se za razumevanje!

Vzdrževalna dela na področju Ljubljane 09. in 10.07.2009

Elektro Ljubljana d.d., DE Ljubljana mesto (OBJAVA: Radio Aktual) obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi del v transformatorski postaji dne 9. 7. 2009 od 23:00 ure do 10. 7. 2009 do 05:00 ure prekinjena dobava električne energije na:

* Andreaševa ulica,
* Korotanska ulica,
* Drobošnjakova ulica,
* Kovinarska ulica,
* Strugarska ulica,
* Marušičeva ulica,
* Litostrojska cesta št. 45 in
* Stegne št. 20.

Vzdrževalna dela na področju Ljubljane 09.07.2009

Elektro Ljubljana d.d., DE Ljubljana mesto (OBJAVA: Radio Aktual) obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi del v transformatorski postaji dne 9. 7. 2009 od 08:00 ure do 10:00 ure prekinjena dobava električne energije na:

* Staretova ulica od št. 9 do 21,
* Jeranova ulica št. 12,
* Mivka št. 20 in št. 22.

Vzdrževalna dela na področju Ljubljane 08.07.2009

Elektro Ljubljana d.d., DE Ljubljana mesto (OBJAVA: Radio Aktual) obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi del v transformatorski postaji dne 8. 7. 2009 od 08:30 ure do 13:00 ure prekinjena dobava električne energije na:

* Omersova ulica od št. 2 do 62 in od št. 1 do 77,
* Kaminova ulica od št. 2 do 14,
* Mladinska ulica od št. 3 do 13,
* Dergomaška ulica od št. 2 do 70 in od št. 3 do 81,
* Podutiška cesta 47.