Izklop elektrike - EL Ljubljana

Kako si lahko privoščijo, da nam izklopijo elektriko za 6 ur oz. komu lahko zaračunam vso zamrznjeno hrano iz skrinje in ostalo iz hladilnika, ki mi bo propadla?

Mislijo, da izklop od 23h do 05h ne pusti nobenih posledic, ker itak spimo in el. ne potrebujemo?

Ok, da se pojavijo nihanja in krajši izpadi, sej hladilnik nadomesti v par min. ne pa izklop za 6ur skupaj!

Ok, izliv sem svoj gnev.
grin1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
VARSTVO POTROŠNIKOV
PONUDNIKU ELEKTRIKE
PREDSEDNIKU TURKU
FORUMU 21 ne pozab.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Aja, sem mislil da te niso nič opozorili.
bonk.gif

Če pa si opozorjen da je 6 ur ne bo, pa res ni panike. Sitnariš tle kot kaka baba.
tongue-1.gif

Nič se ti ne bo pokvarilo. Lahko pa par ur prej daš do konca temperaturo v minus, teh 6 ur pa nič ne odpiraj.

Kolk krat pa greš sredi noči v hladilnik?
confused-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Ko zmanjka elektrike, vsako minuto odpri hladilnik ali skrinjo in pomeri temperaturo. Tako boš najbolj na tekočem, kaj se dogaja notri. Pa še za žarnico te ne bo skrbelo, če ugasne, ko zapreš vrata od hladilnika... ker itak ne bo elektrike...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Brezveze.
Najbolje je, da imaš vrata hladilnika skozi odprta, noter pa toplomer da lahko gledaš kdaj bo padla temperatura na kritično.

In ko bo temperatura prišla previsoko, hitro kliči na kak Radio in se začni kregat čez elektro, državo, vlado, Janšo...
zmaga.gif

Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kolk krat pa greš sredi noči v hladilnik?
confused-1.gif

Jaz pred drugo zjutraj ne hodim spat, ker imam tako zjebano uro v glavi
grin1.gif

Sicer zdej ne vem kaj bom delal, ker comp ne bo delal, tv prav tako ne, ob sveči pa ne bom bral, tako da posledično ali ne bom doma ali bom pa probal zaspati.

Nergam ja, ker mi zjebe pol "večera"
grin1.gif

Pač skrbi me za hrano, meni je 300€ fasunge veliko za v smeti zabrisat.

Sej če pravite da ne bo panike, potem ok...Sem nov na tem področju

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pri nas so tudi (sicer toplo vodo) odklopili - prvič z najavo, da bo odklop tople vode za 3 dni čez en teden, drugič pa 14 dni kasneje, da bodo še isti dan za cel teden odklopili toplo vodo. in to v dneh, ko je bilo najbolj vroče, ko osebna higiena najbolj trpi. šalabajzarji.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
300€ fasunge [censored] ali hodiš v ultra dragi MEČKATOR ali pa maš za 1 mesec fasunge? :p

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pri nas ni hladne vode - je samo ledena voda (staragradnja.press) in se ne da. drugje se lahko povsod z mrzlo tuširam, ker je ravno prava, ta je pa ledena. no, vsaj pitna voda je res refreshing.
smile-1.gif

ontopic:

se spomnim, ko sem bil še mulo (takrat smo živeli še na Fužinah) in so par dni zapored odklopili elektriko za cel dan. takrat vem, da si je foter nekje sposodil neke ultravelike hladilne skrinje, pa plinski kuhalnik pa neke lučke na baterije, da nismo bili v temi. dejansko smo se meli full fino.
smile-1.gif