izi hilfe

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nekje na forumu se je odprla debata o obisku na bajram..btw srečno, serif..al karkol ze.

zdej pa mene zanima, spotoma kako se vosci bajram.

bolj me pa zanima kako je res z obdarovanji vas klenih pripadnikov vere. sam anmrec musliju prnesem flaso vino in do sedja ni bilo incidentov. ker se pa sirite, azvednost in spostovanje se povecujeta, me zanima kako to gre.
a zenskam lahko prineses roze..ce ma recimo zeno tvojih let, al pa hci..al je to..alahokletno
vino razumem, d ani ok, pa svinjska ribica..to en rabis pisat.

recimo da sam ne sprejmem kot darilo noze, pa jedina ni anvdusena k ji kupim piskre, peglo, pa te fore.

ce rabis zahodnjaski ansvet, vprasi, mene pa zanima vzhodnjaski postopkovnik

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:bolj me pa zanima kako je res z obdarovanji vas klenih pripadnikov vere. sam anmrec musliju prnesem flaso vino in do sedja ni bilo incidentov. ker se pa sirite, azvednost in spostovanje se povecujeta, me zanima kako to gre.
a zenskam lahko prineses roze..ce ma recimo zeno tvojih let, al pa hci..al je to..alahokletno
vino razumem, d ani ok, pa svinjska ribica..to en rabis pisat.

recimo da sam ne sprejmem kot darilo noze, pa jedina ni anvdusena k ji kupim piskre, peglo, pa te fore.

ce rabis zahodnjaski ansvet, vprasi, mene pa zanima vzhodnjaski postopkovnik

Lahko prineses karkoli, das karkoli in reces karkoli. Vecina muslimanov ve da si posebnez in bo to tako tudi razumela. Si pac "posebnez" in vecino stvari dojemas (ce sploh) pocasneje od drugih.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ni potrebe bit uzaljen. lepo te vprasam kako je s tem. internetu en vejrmame, brskat s emi en da, vem pa koga vprašat..no, vsaj mislil sme d avem..ampak si takoj neki uzalen, ke rne poznam tvoje super vere. pač če ti prinesem potico, asimilacija, bos uzaljen. zato povej kako je s tem..

pa ne vse jemat kot podjebavanje, ke rje daleč od tega..

če en boš ti, bo pa ker drug napisal

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ni potrebe bit uzaljen. lepo te vprasam kako je s tem. internetu en vejrmame, brskat s emi en da, vem pa koga vprašat..no, vsaj mislil sme d avem..ampak si takoj neki uzalen, ke rne poznam tvoje super vere. pač če ti prinesem potico, asimilacija, bos uzaljen. zato povej kako je s tem..

pa ne vse jemat kot podjebavanje, ke rje daleč od tega..

če en boš ti, bo pa ker drug napisal

Zakaj bi bil uzaljen? Ti nisem dovolj jasno napisal? Oseba na tvoji razvojni stopnji moras razumeti, recimo kot majhne otroke. Ves da je tisto ,kar delajo/sprasujejo napacno ampak so otroci. Ti tega izgovora nimas in dejansko (recimo) sprasujes ce lahko muslimanu za Bajram neses alkohol.... So tebe v otrostvu pogosto po glavi ali si z od rojstva bolj poseben poba?

Pa to sprasujem brez podhebavanja
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jebemte blentava u supak

tole sem napisal

vino razumem, d ani ok, pa svinjska ribica..to en rabis pisat

jasno mi je osnova da ne. sprasujem dlaje. cokolade, sladkisi, roze za zenske.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
jebemte blentava u supak

tole sem napisal

vino razumem, d ani ok, pa svinjska ribica..to en rabis pisat

jasno mi je osnova da ne. sprasujem dlaje. cokolade, sladkisi, roze za zenske.

aha... ti bi meni prinesel cokolado za Bajram?
hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne, bombo bi ti prinesel..aktivirano.

lepo vprašam kako se obdaruejte, kako to gre..ti glumiš budalo..ker vem, da nisi.

pozabi. bo akk drug zeleni odgovoril, al bo pa ker iz JU izbrskal po googlu.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
btw
men prnesejo cokolado za darilo
al pa vino
klobaso

Sred poletja nosit nekomu cokolado ali klobase je ze estetsko fuj... Vina (pa se tiste cenene zadeve) nosis poslovnim partnerjem. Pa se bolji tistim za katerim ti se hebe. Upam da ti bo to kaj pomagalo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kravato pa unemu, ki mu sporocas naj s ekr obesi.

kako lahko reces da je sred poeltja fuj nosit cokolado, klobase...prvo, kdo govori sam o poletju. drugi..mas klimo, rotbo..pa pride cokolad a vkosu. tretje..vino..ko ti bo poslovni aprtner dal butlejko za 500€ boš imel dilemo..a je za v smeti, al za spit.

mogoce bi se tudi ti kaj anucil od nase kulture..ampak pustiva to

vidim, d aje bajramisanje pustilo psoeldice na mozganski skorji, racionalna presoja je zamegljena..ce ne od vina, pa heroina, pa od bakljav..in nisi zmozen odgovort na enostvanio vprasanje..pravim muslijem prinest vrtnice za dobr ebabe je dovoljeno ali greh.

ampak nima veze. ne bom nosil vrtnic, ke rne bom hodil oko. drzal sem bom svojih dolenskih priajteljev in psa..bo boljse in pametneje

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.285
113
blizu močvirne prestolnice
Softi, šnopc ne vino, pa svinjska jetrca, žensko morš pa menda za darilo oklufotati, saj tako se nekdo na tem forumu hvali, pa tudi ob slikah mučenja žensk se nihče ni obregnil!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
da tebe vprasam..k tud nisme iz sekte. kako s evas obdari..

pa recimo za veliko noc..pa to..

al pa k me..bog ne daj, povabvis domov na pivo..otorkom cokolada, zeni roze???, teb vino..al zeni valar.al kako

terencehill

Pripravnik
2. mar 2011
209
2
18
Danes sem dobil mesidz Bajram Serif Mubarek Olsun! Arminaa

P.S. Kdo je ta lepa deklica, Arminaa?!

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.891
113
Ne vem kaj komplicirate. To soboto sem bil pred Mercatorjem v Šiški mel so eno obletnico al kaj vem kaj. No med drugim so imeli zastonj Bandidose, jahanje konjev za otroke, klovne, igre,... No in ko sem čakal da moj mali kavboj odjaha sem tam na travi v senci opazil dve muslimanki na dekci v senci zraven pa domnevam da sta stala njuna moža. No in očitno sta imela tekmovanje, kdo bo lahko nagrabil več bandidosov in jih prinesel do žensk, ki so jih spravljale v cekarje. Torej na avtorja te teme, s flašo vina očitno ne morš falit, bodo spili pač ob koncu meseca.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.285
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik softi pravi:
da tebe vprasam..k tud nisme iz sekte. kako s evas obdari..

pa recimo za veliko noc..pa to..

al pa k me..bog ne daj, povabvis domov na pivo..otorkom cokolada, zeni roze???, teb vino..al zeni valar.al kako

Kako se evas obdari ne bi vedel
evil.gif

Glede Velike noči lahko prineseš pirhe ( ne misli tiste kateri ti visijo) potem se gremo zbijati al s kovanci al pa jih spuščamo in potem od tistga kater poči odpade iz igre. Žena bo spekla potratno potico, za jesti pa šunka, hren, pirhi(jajca), kruh..... .Bo dobro?
Žena gre z menoj k maši, jo ne skrivam tam po balkonih in ni zadekana kot od eazya al pa thesmosa.

Nazadnje urejeno: