Izgubljeni G-maili

firbec2

Pripravnik
3. apr 2017
59
0
6
Pozdravljeni
cheer.gif

Mi lahko pomaga kako najti izgubljene Gmaile kateri so vezani na osnovni Gmail za obnovitev ? Sesul se mi je račinalnik in jih ne morem več najti. Zelo bi vam bil hvaležen za katerikoli pametni nasvet.Je kakšna opcija da se najde prek osnovnega Gmaila vse ostale vezane na njega Gmaile?

firbec2

Pripravnik
3. apr 2017
59
0
6
Prej sem imel shranjene prijave na računalniku. Sedaj jih ni več. Torej kako dostopati do gmailov kateri so vezani na osnovnega za obnovitev?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Kako so vezani?

Lahko imaš npr. en gmail naveden za obnovitev drugih, v tem primeru samo zahtevaš nova gesla za te maile in jih dobiš nanj.

firbec2

Pripravnik
3. apr 2017
59
0
6
Osnovni račun na katerega je vezan ta e-mail za obnovitev deluje. Problem je ker sem pozabil naslov emaila, celo geslo vem za njega. Naslov je bil ime in nekaj številk vendar sem te številke pozabil. Rabil bi funkcijo katera ti prikaže kateri vsi e-maile lahkoobnoviš prek osnovnega računa.

firbec2

Pripravnik
3. apr 2017
59
0
6
Email je bil namenjen aktivaciji FB profila. V ZS na FB je eden zelo pomemben podatek do katerega bi rad prišel. Vendar rabim prijavni gmail. Veliko napako sem pa naredil ker sem na osnovnem gmailu zbrisal sporočilo od googla za obnovitev tega emaila.

I

Izbrisan uporabnik 17097

Če je ta račun kakorkoli vezan na osnovni račun ti ga mora prikazat v nastavitvah pod računi in uvoz.

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Jaz sem tujdi pozabil gmail geslo. Nadomestno geslo mi pošilja pa na ****@email.si. Mislim da se lahko za vekomaj poslovim od računa.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik firbec2 pravi:
Email je bil namenjen aktivaciji FB profila. V ZS na FB je eden zelo pomemben podatek do katerega bi rad prišel. Vendar rabim prijavni gmail. Veliko napako sem pa naredil ker sem na osnovnem gmailu zbrisal sporočilo od googla za obnovitev tega emaila.
. kako vdreti nekomu v facebook? zamudil si vlak, zdaj gre malo tezje......

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik stop pravi:
Jaz sem tujdi pozabil gmail geslo. Nadomestno geslo mi pošilja pa na ****@email.si. Mislim da se lahko za vekomaj poslovim od računa.
stop: ni nujno, veš. Mislim, da če Guglu "dokažeš", da je račun tvoj (kaj imaš notri, kaj si komu pošiljal/prejemal, mislim, da se da dobiti račun nazaj. Enkrat nekje prebral, ne trdim pa, da to res drži. Poskusit ni greh
wink-1.gif
.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Kaj je crknilo ?
Disk ? Grafična, matična ?

Če karkoli drugega kot disk, potem se da:
če si imel vklopljeno shranjevanje gesel/ opcijo, da si ostaneš prijavljen tudi po ponovnem zagonu browserja.
firefox/ chrome profil skopiraš na drug pc in dela naprej.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Citat:
Uporabnik firbec2 pravi:
Osnovni račun na katerega je vezan ta e-mail za obnovitev deluje. Problem je ker sem pozabil naslov emaila, celo geslo vem za njega. Naslov je bil ime in nekaj številk vendar sem te številke pozabil. Rabil bi funkcijo katera ti prikaže kateri vsi e-maile lahkoobnoviš prek osnovnega računa.

Tole si že naredil?

Klik