Eni so pa za heceUradni servis naračunal strošek več kot 1000eur ker je potrebba celotna menjava računalnika..
Eni so pa za heceUradni servis naračunal strošek več kot 1000eur ker je potrebba celotna menjava računalnika..
Piše na ključu: Valeo 736716-ANa čipu
Drugega lahko sparis s pomocjo prvega v avtu. Ni potrebno razsatvljati.Jaz sem en kljuc izgubil, tako da moram zdravega razstavit. Potem ti mora en heker tudi daljinca nastavit, da odklepa vrata?
Pa pravijo da so francozi dragi. Pametna kartica za megane 3 na pooblaščencu je 100 EUR, pa 20 programiranje. Vse kar rabiš je prometno dovoljenje. Dober so to rižotkoti zakomplicirali.Uradni servis naračunal strošek več kot 1000eur ker je potrebba celotna menjava računalnika..
Megane 3. Tisto kartico ma. 15 EUR je na aliju s cipom in elektroniko za daljincaDrugega lahko sparis s pomocjo prvega v avtu. Ni potrebno razsatvljati.
kater avto?
Kot je bilo meni povedano to zavisi od tega kako "pameten" je ključ iz katerega bereš podatke... Bolj je "pameten" lažje gre...Drugega lahko sparis s pomocjo prvega v avtu. Ni potrebno razsatvljati.
kater avto?
ni pameten, samo klasičen daljincJa pa dela tudi pametno, al je sam daljinc?
Samo ta čip potem ni v daljincu...
Samo ta čip potem ni v daljincu...
Itak so te blokade motorja samo stroški in nevšečnosti za lastnika. Podobno kot varnostni vijaki na kolesih ...Pa pravijo da so francozi dragi. Pametna kartica za megane 3 na pooblaščencu je 100 EUR, pa 20 programiranje. Vse kar rabiš je prometno dovoljenje. Dober so to rižotkoti zakomplicirali.