Izginule pošiljke

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Meni royal pride brez problema, nikoli ni bilo problema z nobeno pošiljko. No..v času "migrantske krize" je hodilo nekaj dni več, ampak to je bilo itak znano.

Če je ebay, se jaz kot OP ne bi sekiral, itak imaš zaščito in daš dispute, pa dobiš denar nazaj.

Ali se ti rating kupca ne poslabša, če imaš več disputov?

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.401
235
63
Meni se je v zadnjih dveh letih dvakrat zgodilo, da je vnaprej plačana pošiljka vrednosti proti 100EUR 'obtičala' na pošti za nekaj dni, listka o dostavi pa nisem dobil v nabiralnik.
Ker sem imel tracking, sem jo šel samoinicativno poiskat na pošto, kjer so na okencu povedali, da je pošiljka že nekaj dni tam. Naslednji dan po prevzemu se je liste o prispeli pošiljki čudežno pojavil v praznem nabiralniku. Naključje? Ne bi rekel...
Pošiljke, katere sem moral plačati po povzetju, so vse prispele normalno.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Kitajci so našli novo nišo, da najnižjo ceno in potem nič ne pošlje denar pa pobere. Če uspe uspe drugače pač vrne denar.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.738
6.635
113
to smo že vsi pogruntali, sploh tisto na ebayu ko se bida za cente

drugače pa nov rekord - dobil pošilko, ki je bila na Kitajskem štempljana 15. septembra
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Poštar mi je med ves spam "skril" listek o dostavi. Listek sem čisto po naključju najdel med smetmi, vendar žal prepozno in so že poslali nazaj kitajcu.
Kdo krije to poštnino??

Z aliexpresa čakam še dva paketka. Dva sta prišla že pred 2tedni, vsi naročeni v isti minuti...

Bolj sem imel težave, da sem dobil novo steklo za gsm počeno. Ni mi jasno za une kaljene, ko je kladivo gor narisano:))

EkoKaprica

Pripravnik
4. mar 2014
388
22
18
www.ogrevanje-hlajenje.net
V pol leta se ni izgubil niti en paket. Pa jih je bilo čez 30. Nekaj kitajcev, nekaj bolhe. Enkrat je poštar še od nekoga drugega prinesel paket, ker je bil prepričan, daje zame, ker imamo toliko paketov:)