Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Seveda, a teb zmer na pladnju mamica vse prinese? Daj si izmisli kaj bolj nedokazljivega prosim. Če imaš ti volilno pravico, bom jaz počasi začel dvomiti v obstoj države...
Antona Kotarja so ubili.
Bo šlo zdaj ?
Citat:
Seveda, a teb zmer na pladnju mamica vse prinese? Daj si izmisli kaj bolj nedokazljivega prosim. Če imaš ti volilno pravico, bom jaz počasi začel dvomiti v obstoj države...
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
kolk jih je me ne zanima. (ok... verjetno še "družice", ki se niso odločile) Vem pa, da je imel vsak možnost se odločit. Pa se eni niso.
Še enkrat 100x prežvečena zadeva. Zakaj bi nekdo MORAL vzeti slovensko državljanstvo, če ga ni želel? In zaradi tega mu NE BI SMELI IZBRISATI stalnega bivališča, ker to nima zveze z državljanstvom.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Če prav vem, so to bili tuji soferji, ki so ostali v koloni, ker niso mogli naprej in niso bili barikada.
Verjetno tega dejstva ni vedel pilot, ki je napadel kolono.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Uradno: Aleksander Todoroviæ je mrtev. Naredil naj bi samomor.
Če je šlo pa za napad iz vesolja pa so krivi marsovci.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Če pa je šlo za nasilno smrt pa je iskati osumljence v vrstah nasprotnikov izbrisanih.
Citat:
A lahko kateri od moderatorjev zvrne pirček in pride s soncem obsijane terase ter malo prizemlji našega yahel/8888 klona?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Če prav vem, so to bili tuji soferji, ki so ostali v koloni, ker niso mogli naprej in niso bili barikada.
verjetno ni videl, da so vozila civilna
Smo opazili, da te ni bilo tam. In res je veliko napisanega na internetu, vendar veliko je "kao" resnic. Resnica je pa zmeraj samo ena.Citat:
Uporabnik Afroman pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Res je, o tem je veliko napisanega na internetu, ni bilo treba bit tam. TO bi jih lahko spustila, vendar so jih iskoristili za barikado. Pač en kamijon se lahko s tankom prestavi, 30 ne.
Pilot pa sigurno ni videl da so med kamijoni tudi civili. Če bi vedel, morda nebi streljal, ali pa bi ?????. Kaj čmo, kar se je zgodilo se je, za nazaj nihče ne more popravljat, dejstvo pa je da bi bilo treba umaknit civile.
Citat:
A ti bi mene zdej mal zaje*avu al' kaj? Nisi najdu tapravga, majkemi
Citat:
A lahko kateri od moderatorjev zvrne pirček in pride s soncem obsijane terase ter malo prizemlji našega yahel/8888 klona?
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
res me zanima kateri šizofrenik se skriva za tvojim nickom
bolnik
p.s.: odzval sem se zato, ker tole ni tvoj prvi post kjer kažeš na preganjalne blodnje. Praviloma te mirno ignoriram ampak vse ima svojo mejo.
Citat:
Uporabnik Afroman pravi:
Citat:
In če ne zaprosijo jih v civiliziranih državah ne izbrišejo z danes na jutri. A bo šlo?
Bo šlo, poznal sem soseda (sedaj žal že pokojni), ko je bil star eno leto so ga prinesli v Slovenijo,(ni bil rojen v Jugoslaviji) tu preživel drugo svetovno, kasneje je predaval na univerzi, napisal par strokovnjih knjig, postavil hišo, imel družino in otroka.... ko si je šel urejat papirje... puf izbrisan. V času osamosvojitve star skoraj 80 let. -sarkazem ON- ja definitivno je bil on tajni agent, petokolonaš, diverzant LJA - sarkazem OFF-
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Je pa že takrat rekla, da v podjetju kjer je delala kar nekaj (predvsem srbov) reklo, da njih pa oni ne že bodo, da jim je bilo pod častjo
in so seveda kasneje imeli težave oz. dosti več dela, ko so končno dojeli, da če želijo državljanstvo, morajo to urediti...