izbris facebook z iphone

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Ker ne uporabljam nič od: facebuk, twiter, flickr, vimeo, in ker mi gredo ikone v meniju na živce, me zanima če se da to sranje dol zbrisat?
Hvala
sprasujem se.gif

masevc

Guru
2. sep 2007
3.527
895
113
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Ker ne uporabljam nič od: facebuk, twiter, flickr, vimeo, in ker mi gredo ikone v meniju na živce, me zanima če se da to sranje dol zbrisat?
Hvala
sprasujem se.gif

Drzi prst nekaj trenutkov na ikonci. Nato se ti pojavi znak x ob ikoni in zbrises/odstranis

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Hvala
sprasujem se.gif

Drzi prst nekaj trenutkov na ikonci. Nato se ti pojavi znak x ob ikoni in zbrises/odstranis

če pa te ikone so v meniju- settings, ne na namizju?

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Če imaš instalirano, brišeš enako kot vse druge appe. Če pa govoriš o nastavitvah v settings in nisi nič instaliral, pa nimaš nič za odinstalirati, ker so to samo postavke v meniju, nič drugega. Če hočeš uporabljat, moraš instalirati app z appstore

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik smt pravi:
moti te v settingsu - nastavitvah? resno?

pa ja, no. če tega ne uporabljam, ne vem zakaj bi bilo to noter v meniju. tisti ki to rabi si bi itak sam poiskal.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Od mislim da iOS 7 je facebook integriran že v sam sistem. Zato vidiš v nastavitvah vedno opcijo facebook, tudi če ta ni instaliran. Če nisi vpisal usernama in pasworda se nimaš ničesar bati, je isto kot da na telefonu ne bi imel facebooka. Zbrisat se pa kakor vem ne da. Podobno integriran je tudi twiter.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
nisem veliko v nastavitvah, nimam instaliranega zato me tega ni strah, pač sem danes zopet po dolgem času videl te ikone noter in sem vprašal, če se dajo izbrisat. Ker tega ne rabim, ne vem zakaj bi jih imel tam. Brez problema bom pa preživel z njimi do konca svojih dni, ne se sekirat. sem pa 100%, da bi si uporabniki omrežij le te inštalirali is appstora, zato ne vidim razloga da so tam.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Zino, izgovori se, da rataš živčen in imaš nočne more vsakič, ko zagledaš FB slikico in ko greš v nastavitve, jo zagledaš in imaš zjeban dan.
hysterical-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik zino pravi:
nisem veliko v nastavitvah, nimam instaliranega zato me tega ni strah, pač sem danes zopet po dolgem času videl te ikone noter in sem vprašal, če se dajo izbrisat. Ker tega ne rabim, ne vem zakaj bi jih imel tam. Brez problema bom pa preživel z njimi do konca svojih dni, ne se sekirat. sem pa 100%, da bi si uporabniki omrežij le te inštalirali is appstora, zato ne vidim razloga da so tam.
i

Sem preprican, da je tam se veliko ikon, ki jih ne rabis... Ampak mogoce jih rabi pa nekdo drug... Ne mores pa pricakovati, da bodo imeli posebej verzijo iOS za "zinote", kjer bi bile dolocene zadeve onemogocene v nastavitvah in posebej za vse ostale
smile-1.gif
...

Tudi vozniki BMWjev ne uporqbljajo zmigavcev... Pa je zato vseeno vgrajena rocka za vklop le teh
wink-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Jaz bi tudi rad kaj pripomnil čez mazde, pa ne morem, se zgubi tisti povprečni pleh v množici ostalega. BMW pač izstopa. Presneta reč.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Zdaj ste se vsi tisti vozniki BMWjev, ki ne uporabljate zmigavcev, pofockali?
smile-1.gif

Sicer je res, da se tudi voznik kaksne druge znamke ne zna obnasati v prometu in ga boli k. za vse okoli sebe... ampak izstopajo pa vseeno vozniki bavarcev... Nekako bi rekel, da so mogoce tisti vozniki, ki z drugimi znamkami delajo take pizdarije, imel priej bavarca pa so nekako zaradi kakrsnegakoli vzroka pristali na drugi znamki
hysterical-1.gif

Sicer pa smo offtopic... sem dal to samo kot primerjavo
grims-1.gif