Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Bilo je kar nekaj govorjenja ,ker pa verjetno ni skrivnost bom prilepil tu. Lupo 37kw, bonus 0.doplačila za mladega voznika ni.Sklenil pri HI3
Tale hi3 zna biti poceni, sploh če sicer nimaš bonusa, če si mlajša oseba in če ne rabiš avtomobilske asistence.
Točno tako... V konkretnem primeru sem dal 130 evrov z ao+ in dodatnim nezgodnim , brez asistence ker je s tistim 130 evri kritja brezvezna...
V danih pogojih daleč najcenejša opcija zavarovanja.( brez bonusa,mladi voznik,malo kilowatov...lastnik avta sem pa jaz kis svojo letnico rojstva dobro znižam premijo...)
Sem raje za sinova sklenil članstvo pri amzs , nova kategorija do 26let starosti z članarino 20 evrov po osebi. Sem ju včlanil preko član pridobi člana in sem dobil na svojo člansko kartico za vsakega še po 10 evrov nazaj.
Kar se tiče permanentnih polic pri triglavu. Njihovega načina raje ne bom komentiral. Bistvo je ,da če želiš brez zapletov odpovedati moraš to storiti / sporočiti vsaj tri mesece pred potekom police.
Drugače pa ob sklenitvi izrecno zahtevati da napiše datum poteka in ne permanentno. Sicer trenutno tisti permanentno res ne prinaša nobenih finančnih posledic ,a nikoli ne veš kdaj se spomnejo kaj zaračunati.
lp