No bom še jaz tu vprašal
Trenutno imamo doma EVJ kabelsko - njihov trojček. Programska shema je bolj boga, nekaj programov je še vedno v analogni shemi (torej še vedno imajo ločene programe), internet pa je odličen in sicer 25/3.
Po 7 letih smo se doma odločili, da bi pa vseeno imeli raje malo počasnejši internet in kakšen TV program več + dodatne storitve, kot so časovni zamik, gledanje TV na telefonu, tablici itd....
Zato smo pogledali ponudbe na trgu in trenutno nam je najbolj zanimiva ponudba od T2 in sicer njihov paket
ORANŽNI DIAMANT
Trenutno plačujemo 49 EUR pri EVJ.
Za 3,99 EUR dražje na mesec bi prejeli:
- na VDSL (edino to je možno na mojem naslovu) bi naj dosegal v teoriji 40/2 (v praksi verjetno pol manj)
- Paket XL HD (naročnina na TV storitve s 230+ programi (tudi v HD))
- TV časovne funkcije (časovni zamik 72 ur)
- tv2go (mobilna televizija)
- TV vmesnik (vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD))
Kako ste kaj zadovoljni s T2?
Centrala je oddaljena 500m do mojega naslova in pravijo, da je razdalja odlična in da bi moral dosegat hitrost čez 20 brez težav.
Torej VDSL ponudba od T2 se mi zdi solidna (če se vežeš za 24 mesecev je cena paketa 52,99 EUR).
Imate morda kakšen drug predlog? Alternativa je Telekom Slovenije, ampak ne vem kateri paket.
Aja pa še nekaj: od našega stanovanja moremo sami po notranji strani bloka potegniti UTP kabel do kleti, kjer se nahaja omarica. Tega ne počnejo na T2 in tudi na TS tega ne počnejo (sem klical in jim vse obrazložil in pravijo, da si morem sam potegnit). No sedaj je pa problem, da jaz tega ne znam (oziroma bi se namatral), zato bom moral kakega električarja poklicat, da bi on to uredi. Vprašanje je tudi to, kako bodo sosedi sprejeli to povezavo kabla po steni do kleti
Hvala!