Izbira routerja

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Evo, da boš končno dal mir, sem se registriral in izbral RB751U, ki je po ceniku 41.84:

Sub-Total: 41.84 EUR
Federal Express (1 pkg(s), 2 kg total ) (Fedex International Economy): 9.85 EUR
EU Tax Rate: 9.62 EUR
Fee for Paypal payment: 1.96 EUR
Total: 63.28 EUR

Evo še moj copy/paste
Sub-Total: 41.84 EUR
Federal Express (1 pkg(s), 2 kg total ) (Fedex International Economy): 9.85 EUR
Total: 51.69 EUR

Morda je kaj drugače, ker sem vzel na firmo? Ne poznam teh for z DDVjem med članicami EU.

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Ja res je, ko sem nastavil račun brez VAT-ID mi je dodalo davek. Kaj pa če vpišeš kar eno random firmo iz Ajpesa not, ali bi sploh lahko bil kakšen problem?
cheer.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Mikrotik RB751U-2HnD v Sloveniji:
http://www.mikrotik.si/
57,90 €

Pravijo pa za ta model Mikrotikov da so za WLAN navaden krš. Ogromno folka je WLAN odklopilo in te 751 ponucalo samo še kot router.
Your mileage may vary.

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Mikrotik RB751 U -2HnD v Sloveniji:
http://www.mikrotik.si/
57,90 €

Pravijo pa za ta model Mikrotikov da so za WLAN navaden krš. Ogromno folka je WLAN odklopilo in te 751 ponucalo samo še kot router.
Your mileage may vary.

Dajte pazit malo U verzija ni gigabitna, posežite po G, mene je pri VirtuaIT prišel RB751 G -2HnD, 79EUR

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Ja res je, ko sem nastavil račun brez VAT-ID mi je dodalo davek. Kaj pa če vpišeš kar eno random firmo iz Ajpesa not, ali bi sploh lahko bil kakšen problem?
cheer.gif

misliš razen davčne utaje? in izdajanja za osebo, katera nisi?

No prav zaradi takšnih v avstriji praktično nikjer ne moreš na firmo kupiti, brez da ti osebno skopirajo, podatki se morajo ujemati z zastopnikom firme, priložiti moraš ajpes izpis...

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Lahko podaš kakšen link, da se ne bom zasral. Sicer me zanima dražji model, če je kakšna veza.

Nimam vez.
smile-1.gif

Samo kupil sem tam enega MikroTik-a.
smile-1.gif

Če ni v spletni trgovini, bo verjetno najbolje, da jih pokličeš ali po mailaš, če lahko nabavijo.

Ogo

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.923
267
83
Slovenija
:igi,

ni glih tako,

jaz normalno preko firm ki so v geizhalsu kupujem robo na firmo. nikoli še nisem potreboval več podatkov kot ime, naslov in DŠ firme. pa včasih sem si poslal na drug naslov kot je firma, ali pa na poštno ležeče v Avstriji.. vedno brez težav.

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik mcn pravi:
:igi,

ni glih tako,

jaz normalno preko firm ki so v geizhalsu kupujem robo na firmo. nikoli še nisem potreboval več podatkov kot ime, naslov in DŠ firme. pa včasih sem si poslal na drug naslov kot je firma, ali pa na poštno ležeče v Avstriji.. vedno brez težav.

Ja preko neta res ni težav, ker je v bistvu tako vse sledljivo. Pa še tu se najde kateri, ki hoče nazaj podpisano potrdilo, da je res šlo iz države.

V mislih sem imel fizični nakup v kateri od trgovin.

kr1geslo

Zelenc'
22. okt 2012
1
0
1
Zdravo,

mene pa zanima, če bi mi lahko lepo prosim pomagali pri izbiri Routerja. Rabil bi res dober in močan Router.
Dobil sem priporočilo za "Brezžični router Asus RT-N66U" - http://www.mimovrste.com/artikel/2470007929/q=asus/brezzicni-router-asus-rt-n66u , vendar bi se rad pred nakupom še malce bolj pozanimal o nakupu, če morda obstajajo kake alternative. Če ima kdo še kakšno idejo se priporočam(morda kaj boljšega pa da ni pretirano dražje ali obratno)

Za vse odgovore se zahvaljujem,

LP Grega